Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Ολα γίνονται για τους ξενοδόχους.

23 εταιρίες πήραν άδεια να χτίσουν ξενοδοχεία στην Κρήτη

Ειδικότερα, εκδόθηκαν 278 νέες άδειες για νέα ξενοδοχεία ως εξής:

Κάθε ρεκόρ έσπασε η Μύκονος με συνολικά 50 άδειες, ακολουθεί η Σαντορίνη με 29 άδειες, τα Χανιά με 17 άδειες, η Αθήνα με 13 άδειες, η Ζάκυνθος με 12 άδειες, η Κέρκυρα με 10 άδειες, η Χαλκιδική και η Νάξος από 9 άδειες, ακολουθούν η Κως, η Ανατολική Μάνη και η Κεφαλονιά από 7 άδειες, η Μήλος, τα Ιωάννινα και η Λευκάδα από 6 άδειες, το Ρέθυμνο, η Θάσος και Ρόδος από 5 άδειες, τα Σύβοτα με 4 νέες άδειες για ξενοδοχεία, η Πάρος, το Ηράκλειο της Κρήτης, το Κουφονήσι και η Κάρπαθος από 3 άδειες, ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, η ‘Ύδρα, η Ρεντίνα της Βόλβης, το Άνω Κουφονήσι, η περιοχή του Παγγαίου, η Σκόπελος, η Τσαγκαράδα του Πηλίου, η Ηγουμενίτσα, η Πάτμος, η Χαλκίδα, ο Πύργος της Ηλείας και η Σαμοθράκη από 2 άδειες, ενώ από μία άδεια έλαβαν Καλαμπάκα, Δράμα, Άβδηρα, Φλώρινα, Τήνος, Τζια, Σίφνος, Κύθνος, Κίμωλος, Καλάβρυτα, Λασίθι, Ελαφόνησος, Αμφίπολη, Σκιάθος, Σκύρος, Σύμη, Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας, Αμαλιάδα, Ναύπακτος, περιοχή του Πηνειού, Νότια Κυνουρία, Χίος, Λήμνος, Μυτιλήνη, Σάμος, Γορτυνία, Σούλι, Ξυλόκαστρο, Μύτικας, Αλμωπία και Ναύπλιο.

Ετοιμάζονται για να φέρουν όλους τους βρωμιάρηδες της Ευρώπης αφού υπάρχει μεγάλη αύξηση κρατήσεων . Και τον χειμώνα οι ιθαγενείς,πάλι τα κεφάλια μέσα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτό την κοπάνησαν ομαδικώς από την Αμερική,το 2020. Έίχαν κάνει κράτηση τα παιδιά λέμε!!Τώρα γιατί Αμφίπολη,Άβδηρα κ.ο.κ.και όχι Καρπενήσι,τριπλή-1χ2 !!Για όποιον κατάλαβε - κατάλαβε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...