Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Η μόνη διέξοδος στο μελλοντικό χάος των Μπάιντενς.

Δύο απανωτά μηνύματα δημοσίευσα πριν από λίγο ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter. Δύο μηνύματα που μετά από πολύ καιρό δεν είχαν σήμανση η απαγόρευση από το ίδιο το Twitter, όπως γινόταν όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Με το ένα μήνυμα ενημέρωνε ότι δεν πρόκειται να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του διαδόχου του, Τζο Μπάιντεν, κάτι που λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο.

Όλο το ζουμί όμως βρίσκεται στο δεύτερο μήνυμα. Όπου ανακοινώνει πως τα εκατομμύρια που τον ψήφισαν, θα συνεχίσουν να έχουν φωνή και στην ουσία αυτός θα είναι η φωνή τους. Ουδείς πρόκειται να τολμήσει να μην το σεβαστεί.

Γιατί το έκανε αυτό; Γιατί τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη συζήτηση μέσα στο ρεπουμπλικανικό κόμμα καθώς και η πρόθεση να διαχωριστεί το κόμμα από την διακυβέρνηση Τραμπ. Κοινώς να τον πετάξουν έξω και να παραστήσουν πως δεν έχουν καμία σχέση μαζί του. Αυτό ακριβώς είναι που θέλει να αποτρέψει ο Τραμπ και ήδη ρίχνει τροχιοδεικτική βολή.

OΝ.Τραμπ δεν παραδίδει στον Τ.Μπάιντεν! . Ετοιμάζεται για το νέο κόμμα


Βοήθησαν αστυνομικοί στην εισβολή στο Καπιτώλιο;

 

FBI: Επικηρύχτηκαν οι εισβολείς στο Καπιτώλιο - Αμοιβή έως και 50.000 δολάρια

5 σχόλια:

tuluba είπε...

Ούτε κόμμα , αλλά ούτε και τελεία δεν έχει αυτό που βλέπουμε. Μέχρι 20/1 έχει πολλά επεισόδια. Δέν έχει τελειώσει τίποτα.
Μέσα στην Γερουσία έμειναν 10 που προσπάθησαν να ακολουθήσουν το σύνταγμα, για τους άλλους έχει στρατιωτικά δικαστήρια. Όποτε πόπ κορν καί καναπέ

tuluba είπε...

Δημοκρατικό και Ρεπουμπλικανικό κόμμα τέλος. νέο πολίτευμα. Τό κύμα θα περάσει και από εδώ. Τότε να δούμε ποιοι είναι "αμετικανακια"

Ανώνυμος είπε...

Μαζι σου ειμαι αλλα ξερεις πως το βλεπω εγω και μακαρι να ειμαι λαθος.
Ειναι σαν να αντιστεκεται ενα χωριο καλα εξοπλισμενο με παγκοσμιους τακτικους στρατους.
Αυτο μας εχει συμβει σε παγκοσμια κλιμακα, μονο με μια γενικη παγκοσμια εξεγερση με τα στρατευματα της καθε χωρας να ειναι στο πλευρο των πολιτων θα υπαρξει καθαρση. Αυτα βεβαια ειναι μονο στη θεωρια δεν προκειται ποτε να συμβουν. Γνωμη μου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΜΠΑΙΝΤΕΝΟΠΟΥΛΕ
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΟΥΣ
ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπα-μπα-μπα...Στενοτατοs σ υ γ γ ε ν η s τηs γριαs Πελοζι ο ΚΕΡΑΣΦΟΡΟΣ εισβολεαs"του Τραμπ";;;Οι"ειδησειs"ΔΕΝ σαs το ΕΙΠΑΝΕ;ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ;
ΤΣΑ!!!
odysseiatv.blogspot.com/2021/01/blog-post_82.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...