Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ αποτελεί μνημείο ντροπής για το στράτευμα και το έθνος.

Με μία ανακοίνωση που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα  και να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, το ΓΕΕΘΑ μας ενημέρωσε γιατί δεν παιάνισε χθες ο Εθνικός Ύμνος στο πλαίσιο της καθιερωμένης δοξολογίας για την έλευση του Nέου Έτους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Κατά το ΓΕΕΘΑ «Η απόφαση για τη μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ελήφθη σε σύσκεψη για την προετοιμασία της τελετής στις 30 Δεκεμβρίου δεδομένων των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19 που προβλέπουν συρρίκνωση του αριθμού των συναθροιζομένων.

Το γεγονός αυτό επέβαλε και την απουσία του προβλεπόμενου τμήματος Στρατιωτικής Μουσικής, το οποίο θα παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο όπως προβλέπεται και με την δέουσα τιμή και κύρος.

Τι καταλαβαίνει ο Έλληνας πολίτης από αυτή την ανακοίνωση; Ότι ο Εθνικός Ύμνος μεταδίδει τον κορωνοϊό;

Ότι τα μέλη της μπάντας που θα έπαιζαν τον Εθνικό Ύμνο θα μετέδιδαν κορωνοϊό ο ένας στον άλλο;

Δηλαδή οι μάσκες και μία απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους δεν θα αποτελούσαν το κατάλληλο προστατευτικό μέτρο;

Θα κινδύνευαν τα μέλη της μπάντας ή οι πολίτες αν υπήρχε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου;

Ή μήπως αντί για κορωνοϊό, κάποιοι θα πάθαιναν αλλεργία ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο; Έτσι ή αλλιώς δεν προσκύνησαν τον Σταυρό, γιατί να ακούσουν και τον Εθνικό Ύμνο;

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε  σε γενικές γραμμές τουλάχιστον  τις εστίες μετάδοσης του κορονοϊού, τους τρόπους μετάδοσης, και τις βασικές αρχές ατομικής προστασίας.

Η ανακοίνωση όμως του στρατεύματος για τα χθεσινά γεγονότα στην μητρόπολη Αθηνών, έκανε τους Έλληνες να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Αντίθετα λοιπόν με όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, φαίνεται ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται και με τον …εθνικό ύμνο! Σε λίγο θα μας πουν ότι η κυρία Σακελλαρόπουλου δεν έκανε το σταυρό της, διότι η κίνηση των χεριών μπορεί να εντείνει την διασπορά του ιού σε κλειστούς χώρους.

Χωρίς Εθνικό Ύμνο η Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς...

 

Οργή για την συμπεριφορά της κ. Σακελλαρόπουλου: Δεν ζύγωσε ούτε τον ΣΤΑΥΡΟ...

 

Μέ τό «καλή χρονιά» ἄρχισαν τά ὄργανα...!

 

 

Ρε ....Φλώρε τώρα ξαφνικά δεν αρκούν οι μάσκες και οι αποστάσεις; Δηλαδή αν εμφανιζόταν το τμήμα Στρατιωτικής Μουσικής με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, θα υπήρχε πρόβλημα να ανακρουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος;

Ήταν εξ΄αρχης ορατό και δεν ήταν απαραίτητο να είσαι στην Μητρόπολη για να το καταλάβεις: Η ....Κατ(ε)ρίνα Πρόεδρος της Γερμανικής μπανανίας  φαινόταν ότι εκτελούσε αγγαρεία με την παρουσία της.

Έφτασε στον προ του Καθεδρικού ναού χώρο και επί τη αφίξει της  μας έδωσε την πρώτη ψυχρολουσία. Έδωσαν εντολή οι επιτελείς της να μην ακουστεί  ο Εθνικός Ύμνος  ούτε κατά την άφιξη της όπως ορίζει το στρατιωτικό πρωτόκολλο. Για την αναχώρηση ούτε λόγος! Αυτό δηλαδή που γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη με την άφιξη του Πρώτου πολίτη κάθε χώρας στην Ελλάδα της Κατερίνας και των συν αυτής καταργήθηκε εις βάρος των ηθών και των εθίμων της χώρας αλλά κυρίως εις βάρος της εθνικής μας υποστάσεως. Και είναι η πρώτη φορά που δεν ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος της Χώρας μας την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στη Δοξολογία. Το δεύτερο που καταγράφηκε ως αρνητικό σημείο της δήθεν Προέδρου της δήθεν Δημοκρατίας της Ορθόδοξης Ελλάδας είναι η εμφανής και απροκάλυπτη άρνηση της να κάνει το σημείο του Σταυρού. Δεν λέμε να προσκυνήσει το Ευαγγέλιο με το οποίο την υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος στην Είσοδο του ναού γιατί αυτό μόνο αν αισθάνεσαι και το πιστεύεις το κάνεις και όχι γιατί «πρέπει». Με την συμπεριφορά της η Κατερίνα έδειξε πως δεν σέβεται ότι εκπροσωπεί την Ορθόδοξη Ελλάδα.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εάν γίνει πόλεμος η έστω επεισόδιο δεν πάμε για να μην γίνει συνωστισμός.Μια χαρά σε βρίσκω ρε Φλώρε..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή στα μπουζούκια του Ρέμου στο κλειστό στούντιο με τους δεκάδες καλεσμένους δεν κολλάει; Δηλαδή στο σόου του Σκάι και του Σπύρου Παπαδόπουλου δεν κολλάει; Δηλαδή στην πλατεία Συντάγματος όπου επί εβδομάδες συνωστιζόταν χιλιάδες δεν κολλάει; Δηλαδή όταν η ίδια η μπάντα του στρατού έπαιζε επί μια ώρα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα για την ΕΡΤ 3, Δεν κολλάει; Θα κολλούσε εάν έπαιζαν 2 λεπτά τον εθνικό μας ύμνο στην δοξολογία για το νέο έτος, στην μητρόπολη Αθηνών;

Δεν κολλάει στην ποδηλατάδα στην Πάρνηθα και τις φωτογραφίες αγκαλιά χωρίς μάσκες, αλλά κολλάει στον αγιασμό των υδάτων στις αχανείς παραλίες και τα λιμάνια της Ελλάδας;

Ανώνυμος είπε...

προδοτες θα εκτλεσθειτε ολοι για εσχατη προδοσια κατα της πατριδας και των οσιων και ιερων του Ελληνικου λαου

Ανώνυμος είπε...

☝️ Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι σύμφωνα με το Σύνταγμα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας (Άρθρο 45).

👉 Και η - δίχως στρατιωτική εκπαίδευση - Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είναι η εν ενεργεία Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

🤔 Μαντέψτε ποιος χαράζει τη στρατηγική και τη κατευθύνση των Ενόπλων Δυνάμεων‼️

https://www.facebook.com/archanggelos.uriel/posts/3524225354339528

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ Κ.Ι.Σ.Ε. ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ...................

Ανώνυμος είπε...

Ιχνος τελικα το εχετε τερματισει εσεις οι ελληναραδες του γλυκου νερου, με αυτα ζητε τα φληναφηματα, δεν ακουστηκε λογω του κορονοιου ο εθνικος υμνος, ε και τι εγινε πανω απο ολα η δημοσια υγεια, αλωστε του χρονου ναμαστε καλα θα ακουστει για να μας υπενθυμιζει οτι διαχρονικα η ρητορικη η πατριδοκαπηλη η εθνικιστικη ηταν και ειναικαι θα ειναι η αιτια που το εθνος συρικνωνεται, αυτη η ρητορικη εκοψε στην μεση την κυπρο , και ερχεστε τι λογο να αρθωσετε, αφου στο πρωτο μπαμ θα την κανετε με ελαφρα πηδηματακια ελληναραδες

Ανώνυμος είπε...

Φλώρε είσαι όνομα και πράγμα! Σκέτος φλώρος! Περιφέρεσαι φορώντας τα παράσημα, διακοσμισμένος σαν λατέρνα!!! Τον εθνικό ύμνο θα μπορούσατε να τον βάλετε να παιανίσει ακόμα και από CD!!! Ως ανάρχιδοι που είστε όλοι σας, χρησιμοποιείτε προφάσεις εν αμαρτίαις... Σύντομα θα έρθει και σ' εσάς η ώρα σας να απολογηθείτε!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΆΕΙ ΣΎΝΝΕΦΟ.
ΚΛΕΊΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ. OFF!!

Ixnos είπε...

ανώνυμε 10.38 πριν γράψεις το "αφού στο πρώτο μπαμ θα την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια ελληναραδες" καλά θα ήταν να γνωρίζεις σε ποιον απευθύνεσαι διότι έχω πολεμήσει τους Τουρκαλάδες. Αυτά τα ολίγα. Όσο για τα υπόλοιπα δεν είναι ανάγκη να τα θυσιάσουμε όλα στον βωμό του κορονοϊου.

Ανώνυμος είπε...

Αν δηλαδή ήταν εκεί η φιλαρμονική που αποτελείτε περίπου από 17 άτομα και σε απόσταση του ενός από του άλλου 1,5 μέτρα, τόσο είναι και υπό νορμάλ συνθήκες, θα υπήρχε μεγάλος κίνδυνος.... μεταδωσης
... του κοροιδοιου...
Έτσι σωθήκαμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...