Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Αρχισαν τα όργανα.

Μόνο υγιείς πολίτες θα προσληφθούν στον Δήμο Ηρακλείου με βάση τις δύο ανακοινώσεις που εκδόθηκαν πριν από λίγες ημέρες αναφορικά με την πρόσληψη συνολικά 24 ατόμων με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Οι προσλήψεις γίνονται με σκοπό την αντιμετώπιση της διασποράς της COVID-19 και αφορούν σε θέσεις ψυχολόγου, κοινωνικών λειτουργών, διοικητικών, νοσηλευτών κ.λπ.

Η εν λόγω εξέλιξη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των εργαζομένων, με εκπροσώπους τους να κάνουν λόγο για «κατρακύλα της δημοτικής Αρχής».
Ειδικότερα, στις επίμαχες ανακοινώσεις αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι οι «υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν. Να μην έχουν χρόνια ή υποκείμενα νοσήματα και να μην ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ευάλωτες στον ιό του κορωνοϊού COVID-19».

Εντύπωση επίσης έχει προκαλέσει η ανάρτηση γνωστού ξενοδόχου της Κρήτης, ο οποίος φέρεται να έκανε σαφές ότι δε θα προχωρήσει στην πρόσληψη εργαζομένων εάν εκείνοι δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19. Το εν λόγω γεγονός έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μεταξύ των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

neakriti.gr

Τζανάκης: "Ευχής έργον που το μεταλλαγμένο στέλεχος, είναι στην Κρήτη

 

Στη Γαλλία γίνονται υποχρεωτικοί οι “QR codes” για να μπεις σε ρεστοράν, μπαρ, κλπ


Κοκοτός: Όποιος αρνηθεί να κάνει εμβόλιο δεν θα προσληφθεί στα ξενοδοχεία μου...

 

ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ! 

 

Πώς να προστατευτούμε από τους αντιεμβολιαστές

Ο αντιεμβολιαστής είναι ένα σύμπτωμα της ίδιας πάθησης που παρήγαγε το αντιμνημόνιο, το κίνημα ενάντια στις ΑΠΕ, τις διαδηλώσεις για τα «χημικά της Συρίας» κι ενάντια στις κεραίες 5G, το «τσιπάκι» στα εμβόλια. Μια εγγενής ανθρώπινη τάση να βρίσκει και να πιστεύει σε ανύπαρκτες συνωμοσίες.

Ο Βασιλοχουντισμός  έχει αφήσει χρόνια κατάλοιπα.

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν κινηθουν νομικα θα τουσ κοψουν τον ....πατο.
ενα καλο δικηγορο ...και απλα τους πηδασ.
ακομα και αν κανει ο μητσοτακησ νομο υπερισχυει το διεθνες δικαιο που εχει ενσοματωθει συμφωνα με το αρθρο 26 του συνταγματος.

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Δεν πρόκειται για κανέναν..... περιορισμό, θα μας διευκολύνει να απαλλαγούμε από τους.... περιορισμούς που θέτει ο Covid στις μετακινήσεις»

«Σήμερα, ξεκινά και η έκδοση του ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού. Είναι ακόμα μια ελληνική καινοτομία. Θα καταχωρείται αυτόματα στην ψηφιακή θυρίδα του κάθε πολίτη για να αξιοποιεί αυτό το πιστοποιητικό όπως αυτός κρίνει. Είναι, δε, και μια δικλίδα ασφάλειας διότι μόνο έτσι θα επιβεβαιώνεται ο νόμιμος εμβολιασμός» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ανώνυμος είπε...

Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική, γνωστή και ως Σύμβαση του Οβιέδο.
Το λογο θα πρεπει να παρουν οι δικηγοροι.

Ανώνυμος είπε...

η απαντηση στο εμβολιο ειναι ενα μαγκνουμ 44

Ανώνυμος είπε...

Ο νόμος 2112 του εθνάρχη Βενιζέλου που είναι εκατό χρονών απαγορεύει τέτοιες διακρίσεις και έρχονται οι αλήτες μετά από ένα αιώνα να τον καταργήσουν με την δικαιολογία του κορονοϊου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...