Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Οι τρομοκράτες ήταν και είναι στην κυβέρνηση και την βουλή …κε..γλόμπε





Σε μια πλήρως ευνομούμενη χώρα κε Δενδια δεν έχει θέση η τρομοκρατία διότι δεν χρειάζεται, και δεν έχει την παραμικρή στήριξη από μια έστω μικρή μερίδα πολιτών .Σε ένα προτεκτοράτο- μπάχαλο όμως βρίσκει άλλοθι και υποστηρικτές από τις αδικημένες και κοινωνικά αδύναμες ομάδες. Μην λες λοιπόν πολιτικές βλακείες και κοιτάξτε να διορθώσετε τα ..αδιόρθωτα. Για να μην μπούμε σε …ποιο βαθειά νερά λέγοντας ότι την τρομοκρατία την έφεραν οι συνεργάτες σας πασοκατζηδες, και την εξέθρεψαν οι ομογάλακτοι σας νεοδημοκράτες   και χαλάσουμε τις καρδιές μας.  

Το μήνυμα ότι «για να καταπολεμήσει η ελληνική κοινωνία την τρομοκρατία χρειάζεται η απόλυτη, ομόθυμη και χωρίς..
υποσημειώσεις, χωρίς οποιαδήποτε - εσωτερική έστω - στα κόμματα διαφωνία, καταδίκη της τρομοκρατίας» έστειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.
Όπως τόνισε ο κ. Δένδιας, αυτό είναι το απαραίτητο βάθρο που χρειάζεται για να μπορέσουμε να εξαλείψουμε ένα φαινόμενο το οποίο όχι μόνο στερεί ξεδιάντροπα ανθρώπινες ζωές, αλλά τραυματίζει τη χώρα, το κύρος της, τον κάθε Έλληνα πολίτη, την αξιοπρέπεια του καθενός από μας. «Να δώσουμε τη μεγάλη μάχη στο θέμα της τρομοκρατίας» ζήτησε ο υπουργός, ο οποίος απηύθυνε έκκληση σε όλους και στα ΜΜΕ να μην μιλούν περί «εκτέλεσης» διότι, όπως είπε, «πρόκειται για άθλιες δολοφονίες κι αυτοί οι οποίοι τα κάνουν αυτά είναι άθλιοι δολοφόνοι».
«Δεν πρόκειται να αφήσουμε πέτρα που να μην τη σηκώσουμε, προσπάθεια που μπορεί να γίνει που να μην την κάνουμε ώστε να μπορέσουν αυτοί οι άθλιοι δολοφόνοι να οδηγηθούν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης» δεσμεύτηκε με απόλυτο τρόπο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΔΕΝΔΙΑΣ .
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ , ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...