Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Παλι κωλοτούμπα; Προχθές δεν έλεγε για.. μπουρνούζια και.. απλωμένες μπουγάδες;





Για τη Νέα Δημοκρατία, τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Καρατζαφέρης λέγοντας  ότι είναι πολύ πιθανό να γίνουν εκλογές μέσα στο 2014 και αν δεν γίνουν αυτή τη χρονιά «σίγουρα θα γίνουν μέσα στον επόμενο χρόνο με τις προεδρικές». 

Σχολιάζοντας ποιους θα στηρίξει στις εκλογές του Μαΐου, ανέφερε: «Με τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές θα στηρίξουμε άτομα σε συνδυασμούς. Στόχος μας είναι να συμμετέχουμε σε περισσότερα δημοτικά συμβούλια».

Κληθείς να σχολιάσει τη μάχη Κακλαμάνη-Σπηλιωτόπουλου και Τζιτζικώστα-Ιωαννίδη, υποστήριξε ότι: «Υπάρχουν στελέχη που προτιμούν Κακλαμάνη και άλλα που προτιμούν Σπηλιωτόπουλο. Θα στηρίξουμε τα στελέχη μας.

Στη Θεσσαλονίκη βλέπουμε περισσότερο στον Τζιτζικώστα και στην Αθήνα στον Κακλαμάνη», ανέφερε πιο συγκεκριμένα.
Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στους Μ. Βορίδη, Άδ. Γεωργιάδη και Θ. Πλεύρη που αποχώρησαν από το ΛΑ.Ο.Σ. λέγοντας: «Εξαγοράστηκαν τα στελέχη. Ένας εξ αυτών έχει εκπομπή με καλεσμένο τον Πρετεντέρη», αφήνοντας αιχμές για το Μάκη Βορίδη.

Αναφέρθηκε όμως και στον υπουργό Υγείας, ο οποίος, όπως είπε: «κατάφερε να διαλύσει την Υγεία μέσα σε έξι μήνες».

Πάντως, δεν ξεκαθάρισε αν θα βάλει υποψηφιότητα για τις ευρωεκλογές. Αρκέστηκε μόνο στο να πει ότι ετοιμάζουν ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...