Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πηδήξαμε το αγγλικό αδελφάτο



Εντυπωσιακή εμφάνιση και μια νίκη τόσο σε ουσία όσο και σε γόητρο πέτυχε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός απέναντι στη Manchester United  στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League.
Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε σε όλο το 90λεπτο να υπερισχύσει πλήρως των παικτών της ομάδας του Manchester  και να «υπογράψει»  την υπεροχή της με δύο γκολ: στο 38΄ από τον Τσόρι Ντομίνγκεζ μετά από σουτ του Μανιάτη και στο 55΄ με υπέροχο σουτ του Τζόελ Κάμπελ έξω από την περιοχή του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Ενδεικτικό της πλήρους επικράτησης του Ολυμπιακού  είναι το γεγονός ότι η Manchester Un. απείλησε ουσιαστικά μόνο μια φορά στο 81ο λεπτό όταν ο Ρόμπι Φαν Πέρσι αστόχησε σε σουτ από το ύψος του πέναλτι.
Πλέον ο Ολυμπιακός μπορεί να λέει ότι έχει ένα σημαντικότατο προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής οργάνωσης, πλην όμως ο επαναληπτικός αγώνας  στις 19 Μαρτίου στο Old Trafrord αναμένεται να είναι μια επίπονη και αγωνιώδης ταυτόχρονα  προσπάθεια, από την οποία όμως εάν η πειραϊκή ομάδα  παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και βέβαια για τις ικανότητές της μπορεί να βγει νικήτρια.

Γιατί ρε παιδιά το κάνατε αυτό ; Τι θα πει ο Καρατζαφέρης στα αφεντικά του τους Άγγλους; Δεν του φτάνει η δυσμένεια που έχει πέσει με το να τον ανταλλάξουν με τον Καμμένο;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας παει να βρει καμια αγγλιδα αδερφη να κανουν παρεα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...