Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Άρχισε να δείχνει τα ..δόντια της η αρκούδα.





Βίντεο που γράφει ιστορία.
Ρωσικά επιθετικά-gunship ελικόπτερα Mil Mi-24/35 Hind κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο της Σεβαστούπολης προκειμένου να παράσχουν κάλυψη στους Ρώσους Πεζοναύτες που χωρίς να φέρουν διακριτικά έχουν καταλάβει την περιοχή.
Τα συγκεκριμένα ελικόπτερα (επιχειρούν και με τις δυνάμεις της Εθνοφρουράς στην Κύπρο, τα οποία λόγω του όγκου πυρός τους, χαρακτηρίζονται και "εναέρια τανκς") μπορούν να μεταφέρουν μέχρι και 10 στρατιώτες με τον οπλισμό τους.
Tα ελικόπτερα, περίπου 20 στον αριθμό, ήδη προσγειώθηκαν εντός του ουκρανικού εδάφους και αποβίβασαν άνδρες της αερομεταφερόμενης Μεραρχίας της Νότιας Στρατιωτικής Περιοχής της Ρωσίας.
Την ίδια στιγμή ρωσικά αεροσκάφη κρούσης και εγγύς υποστήριξης Su-25 Frogfoot με την κάλυψη μαχητικών Su-27 πετούν μέσα στον ουκρανικό αναεριο  χώρο.
Στα αεροδρόμια Συμφερόπολης και Σεβαστούπολης (πρώτο μετέδωσε το defencenet.gr στην Ελλάδα την κατάληψή τους μέσα στη νύχτα) ενισχύεται συνεχώς η παρουσία των ενόπλων στρατιωτών με ΤΟΜΑ BTR-80.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΑ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΑΛΑ ΣΥΡΙΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!
ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...