Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Είσαστε ψεύτες, παλιάνθρωποι, και πολιτικοί απατεώνες του χειρίστου είδους.



Εάν συμβαίνουν όλα τα παρακάτω γιατί ο εργολάβος Καλογριτσας πήρε άδεια καναλάρχη ; Kάποιοι θα έπρεπε να είναι …από χθες φυλακή.

Επίθεση σε ΜΜΕ, τα οποία κατηγορεί για κακοστημένα ψέματα και πολιτικές προβοκάτσιες, εξαπολύει το υπουργείο Υποδομών, τονίζοντας ότι το ασυμβίβαστο καναλάρχη – εργολάβου όχι μόνο ποτέ δεν καταργήθηκε, αλλά μνημονεύεται ρητώς στον νόμο και στην προκήρυξη του διαγωνισμού για τις αδειοδοτήσεις των καναλιών. «Η σπίλωση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, και επιλεγμένων υπουργών της Κυβέρνησης από τη ΝΔ, το ΠAΣOΚ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που έστησαν τα προηγούμενα χρόνια καλά κρατεί…» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο χωρίς να μπει στην ταμπακιέρα και προσθέτει: Με βάση τη νομοθεσία που η Κυβέρνηση περιφρουρεί και εφαρμόζει στη διακήρυξη για τις αδειοδοτήσεις των καναλιών είναι και θα παραμείνει – όσο κι αν λυσσάνε και φωνάζουν – ασυμβίβαστη η ιδιότητα του ιδιοκτήτη, του εταίρου, του βασικού μετόχου, του Μέλους οργάνου διοίκησης ή του διευθυντικού στελέχους επιχείρησης Μέσων Ενημέρωσης,  με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη, του εταίρου, του βασικού μετόχου, του Μέλους οργάνου διοίκησης ή του διευθυντικού στελέχους επιχείρησης, που συνάπτει δημόσιες συμβάσεις (έργα και προμήθειες).
»Αυτό προβλέπει ο Νόμος 3310/2005 που ισχύει κανονικότατα. Η προκήρυξη για τις αδειοδοτήσεις των καναλιών ρητώς αναφέρει τον Νόμο 3310/2005 που ποτέ δεν καταργήθηκε, δεσμεύει τους συμμετέχοντες και εν συνεχεία υπερθεματιστές και μνημονεύεται και στα τεύχη του διαγωνισμού.
»Δεν μπορεί οι διατάξεις σε ισχύ να επαναλαμβάνονται σε κάθε Νόμο.
Το υπουργείο στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι «το αεριλίκι και το νταβατζιλίκι τελείωσε στη χώρα, η γκεμπελιστική τακτική «λάσπη – λάσπη κάτι θα μείνει» δεν πιάνει»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...