Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Εν αναμονή της μεγάλης ….παρτούζας.



Με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών του Κράτους, παρόλο που αποτελεί προαπαιτούμενο να εξοφληθούν όλα μέχρι και τον Αύγουστο.
Με βάση στοιχεία που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών αλλά στην συνέχεια εξαφανίστηκαν (λόγω τεχνικού προβλήματος και ενώ για ώρες φαίνονται μόνον εδώ) το ελληνικό Δημόσιο συνεχίζει να αφήνει απλήρωτα τα χρέη του στο εσωτερικό της χώρας.
Αυτό καθιστά αμφίβολη την εκταμίευση και της υποδόσης του 1 δισ. ευρώ προς την χώρα μας, καθώς η Αθήνα πρέπει να προσκομίσει στοιχεία για ικανοποιητική μείωση των ληξιπροθέσμων έως τις 15 Ιουνίου, αλλιώς το 1 δισ. επιστρέφει στον ESM και χάνεται για την χώρα μας.

Τον Αύγουστο όμως θα βγει στις αγορές ένας «αλκοολικός» Τσίπρας με 370 δις ευρώ εξωτερικό χρέος, 130 δις ευρώ κόκκινα δάνεια, 400 δις ευρώ εσωτερικό χρέος (το κράτος σε πολίτες-επιχειρήσεις, οι φορολογούμενοι στο κράτος και ιδιώτες-επιχειρήσεις μεταξύ τους), σακάτικη δικαιοσύνη που ενδιαφέρετε μόνο για διαιτησίες,  αμεταρρύθμιστο διεφθαρμένο μέχρι το κόκαλο κράτος, και μερακλήδες ολιγάρχες που “βοηθάνε” τα ….παιδιά περιμένοντας το φαγοπότι.



4.435 Νόμοι, με τουλάχιστον 44.000 Προεδρικά Διατάγματα & 300.000 Υπουργικές Αποφάσεις, μαζί με τις 100δες Τροπολογίες & ΠΝΠ, στέλνουν στα ύψη τη διαφθορά και κρατούν καθηλωμένη την Ελλάδα που θέλει να δουλέψει, να δημιουργήσει, να παράξει πλούτο και να φύγει μπροστά, αφού μόνον οι νομοθετικές ρυθμίσεις της μεταπολίτευσης για τον φόρο εισοδήματος έφτασαν μέχρι σήμερα τις 213 !!!  

 

Τα πολιτικά παιχνίδια του Γιάννη Στουρνάρα...

 

Τσίπρας : Η αξιοπιστία της λύσης για το χρέος δεν θα κριθεί από το ΔΝΤ

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...