Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Καρανίκας ….Μουσαφιραίοι είσαστε .



Την Κυριακή, ο ανεκδιήγητος  Καρανίκας επανήλθε, προσθέτοντας ένα νέο σχόλιο στη συζήτηση που άνοιξε ο ίδιος την Παρασκευή. Εκεί χαρακτηρίζει «μύθο» τη σχέση του Μέγα Αλέξανδρου με την περιοχή της Ημαθίας στην Μακεδονία, καθώς οι κάτοικοί της, όπως αναφέρει, δεν έχουν καμία σχέση με αυτή. Παράλληλα δεν διστάζει να επιτεθεί σε όσους διαφωνούν με την εκχώρηση του ονόματος στους Σκοπιανούς, κατηγορώντας τους ως «αμόρφωτα εθνίκια».
Η ανάρτηση του αφήνει... εποχή διότι εκφράζει το γραφείο του Τσίπρα και εν ολίγοις λέει ότι οι κάτοικοι της σημερινής Μακεδονίας δεν είναι... Μακεδόνες αλλά πρόσφυγες από την Μικρά Ασία και άρα «φιλοξενούμενοι» στην Μακεδονία!
Μάλιστα αναφερόμενος ειδικά στους συγχωριανούς του στην Ημαθία λέει ότι η περιοχή δεν υπήρχε καν! Ήταν μια λίμνη που αποξηράνθηκε!
Όλα τα ελληνικά εδάφη δεν ανήκουν μόνο σε αυτούς που τα κατοικούν αλλά και σε όλους τους Έλληνες πολίτες, υπηκόους του ελληνικού κράτους.
Η Μακεδονία δεν ανήκει στους Θεσσαλονικιούς ή στους Καβαλιώτες, ανήκει και στους Αθηναίους και στους Πατρινούς, ανήκει σε όλους μας, όπως και η Αθήνα, η Λάρισα, το Ηράκλειο, η Κομοτηνή ανήκουν σε άπαντες.
Η λογική αυτή που χρησιμοποίησε το γραφείο του πρωθυπουργού είναι σα να δίνει λαβή στην προπαγάνδα Σκοπιανών, Τούρκων και όλων των υπολοίπων που εποφθαλμιούν ελληνικά εδάφη και ελληνική Ιστορία και επιδιώκουν αυτή τη στιγμή την αναθεώρηση των συνόρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...