Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Αυτός είναι ο Γιάννης Παρασκάκης, ο 27χρονος δολοφόνος της Suzanne Eaton!




 Σοκάρουν οι αποκαλύψεις, καθώς ξετυλίγεται το «κουβάρι» της δολοφονίας της Suzanne Eaton . Ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης, που ομολόγησε το έγκλημα, είχε «πάθος» με την φύση και γνώριζε σπιθαμή προς σπιθαμή τα σπήλαια του νησιού, τα οποία εξερευνούσε και ..ανέβαζε τα σχετικά βίντεο στο YouTube .Το ίδιο είχε κάνει και με την σπηλιά όπου έκρυψε την σορό της 60χρονης.
Η ομολογία του εγκλήματος από τον παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών Γιάννη Παρασχάκη, έδωσε το έναυσμα για ν’ αρχίσει να ξετυλίγεται το «νήμα» της συγκλονιστικής υπόθεσης, που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα.
Πληροφορίες από την αστυνομία θέλουν τον Γιάννη Παρασκάκη γνωστό ηδονοβλεψία της περιοχής, ενώ και ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ερεθίστηκε στην θέα της 60χρονης Αμερικανίδας. Το «προφίλ» του, ωστόσο, δεν χαρακτηρίζεται μόνο από το πάθος του αυτό, αλλά και από την… αγάπη του για την φύση -και ειδικότερα για τα σπήλαια του νησιού-, καθώς φαίνεται ότι τα γνώριζε πάρα πολύ καλά.
Γέννημα-«θρέμμα» της περιοχής του Μάλεμε και αγρότης από μικρός, ο Γιάννης Παρασκάκης είχε περπατήσει και εξερευνήσει όλη την περιοχή γύρω από το χωριό του, γνωρίζοντας σπιθαμή προς σπιθαμή ακόμα και τα πλέον δύσβατα σημεία.
Τις γνώσεις του αυτές, μάλιστα, για την μορφολογία του εδάφους της Κρήτης, δεν τις… κρατούσε για τον εαυτό του, αλλά, ως «γνήσιος φυσιοδίφης», τις… μοιραζόταν με ένα ευρύτερο κοινό, μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο YouTube.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...