Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Η Τουρκία παίρνει τα «δώρα»


Στην Άγκυρα τοποθετείται η πρώτη συστοιχία πυραύλων S400 η οποία αναμένεται να φτάσει σε δέκα μέρες, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ η οποία αποκαλύπτει ότι έχει ήδη διοριστεί διοικητής για τους S400 στην Άγκυρα. Σύμφωνα με την εφημερίδα το πυραυλικό σύστημα έχει τη δυνατότητα να μετακινείται και σε άλλες περιοχές.
Η εφημερίδα Τζουμχουριέτ με τίτλο “Διορίστηκε διοικητής για τους S400”, αναφέρει ότι έχει διοριστεί ο πρώτος διοικητής για τους S400 με τον βαθμό του σμηναγού ο οποίος ασκεί καθήκοντα στην Άγκυρα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ωστόσο ότι το σύστημα δεν θα είναι σε επιχειρησιακή ετοιμότητα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με την Τζουμχουριέτ, το αντιαεροπορικό αυτό σύστημα είναι ένα σύστημα που μπορεί να μεταφερθεί, και στην περίπτωση που η Τουρκία το κρίνει αναγκαίο, μπορεί να το μεταφέρει σε άλλο σημείο. Το σύστημα που θα σταλεί στην Τουρκία θα έχει την δυνατότητα να ρίχνει 72 πυραύλους, ενώ δεν θα συνδεθεί με κανένα ραντάρ του ΝΑΤΟ αλλά θα έχει το δικό του ανεξάρτητο ραντάρ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΙΧΝΟΣ ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ S-400 ΚΑΙ ΤΑ F-35 . ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ , ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...