Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Απο το ΠΑΣΟΚ στο ΠΑΣΟΚ ....ενα τσιγάρο δρόμος.


Το ΠΑΣΟΚ παραδίδει στο Πασοκ (Ζορμπά-Μενδώνη)... τον πολιτισμό. Όλοι οι άλλοι είναι...απολίτιστοι.







Μόνο ο Μαρινάκης έχει το ελεύθερο για νταβατζιλίκια..

Μητσοτάκης : Κάθε υπουργός θα παραλάβει ένα φάκελο με τον εξαμηνιαίο σχεδιασμό του τομέα ευθύνης του.Σε αυτόν, θα περιγράφονται λεπτομερώς οι συγκεκριμένοι στόχοι που θα πρέπει να επιτευχθούν ανά υπουργείο μέχρι το Δεκέμβριο και ο τρόπος της αξιολόγησης κάθε κυβερνητικής δράση. Επιπροσθέτως στους υπουργούς και τους υφυπουργούς θα τεθούν ασυμβίβαστα. Μεταξύ άλλων θα απαγορευθεί η πρόσληψη συγγενών πρώτου και δεύτερου βαθμού, ενώ απαγόρευση σύναψης οποιασδήποτε σύμβαση με το δημόσιο θα έχουν και οι σύζυγοι, όπως και τα παιδιά των κυβερνητικών στελεχών. Σε όλο το κυβερνητικό σχήμα -υπουργούς, υφυπουργούς και γενικούς και ειδικούς γραμματείς- θα απαγορευθεί οποιασδήποτε παράλληλη επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριότητα. Τέλος, οι γενικές γραμματείες των υπουργείων θα μειωθούν από 93 σε 60, ενώ δραστικά μειωμένος θα είναι και ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων που μπορούν να τοποθετήσουν τα μέλη της κυβέρνησης.

Aπό το υπ. Εξωτερικών του Ισραήλ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση.

Η Κυβέρνηση του Ισραήλ καλωσορίζει τον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδος και την νέα του κυβέρνηση. Ο Πρωθυπουργός Μπένζαμιν Νετανιάχου καλωσόρισε τον εισερχόμενο πρωθυπουργό την Κυριακή και οι δυο τους συμφώνησαν να συνεχίσουν να βελτιώνουν τις ήδη εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες. Οι θέσεις του κράτους του Ισραήλ σχετικά με τον αντισημιτισμό είναι γνωστές. Μελετούμε την σύνθεση της νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα και κυρίως την ανάδειξη ενός από τους υπουργούς που είναι γνωστός για τις ρατσιστικές και αντισημιτικές απόψεις του και εξετάζουμε την σημασία αυτής της ανάδειξης.


 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Ισραήλ ανέβασε τη νέα κυβέρνηση της ...Νέας Δημοκρατίας .........
Η σκυτάλη παρελήφθει από τον Τσίπρα για να συνεχίσει Κούλης . Η έλευση τής λούγκραε τού μεσσία των Εβραίων ντε .................................

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει, τι γίνεται με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ, καμμία αποψη στις εκλογες ενώ το 15 ζήτησε στήριξη Τσίπρα, χαθηκε εσκεμμένα ή συμβαίνει κατι αλλο, αναμένω αν καποιος ξερει κατι ή ακομα και εσυ ιχνος.

Ανώνυμος είπε...

ο μπουμπουκοs τσι βγαινιωσ..το μυκονιαν κλασομπαρμπουνο..τα πουλεν του περιστερο πρωκτο χεσμενου..τα κουμπαρακια..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ Ν.Δ. ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...