Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Ποιός έφαγε τον ΛΑΤΟ;


Η αυτοαποκαλούμενη Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης μετά την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις Αλβανικές ειδικές δυνάμεις , είχε ξεκάθαρα κάνει γνωστές τις προθέσεις της για εκδίκηση .
Μάλιστα είχε φτιάξει και λίστα 64 Αλβανών που θα κυνηγούσε ως αντίποινα : himara.gr/epikairotita/7986-oya-katazitounte-64-alvanoi-tha-kinigisoume-mesa-stin-alvania , racistcrimeswatch.wordpress.com/2018/10/30/3-48/
 
Ο αυτοαποκαλούμενος «πρόεδρος της Τσαμουριάς», Φεστίμ Λατό, δολοφονήθηκε στην Ολλανδία. Τον εκτέλεσαν τινάζοντάς του τα μυαλά στον αέρα.
Τα αλβανόφωνα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Λατό εκτελέστηκε μυστηριωδώς.
Ο θάνατος του Φεστίμ Λατό είναι «ύποπτος» διότι, όπως γράφουν αλβανικά ΜΜΕ και αναδημοσιεύει το Βαλκανικό Περισκόπιο, έγινε με μυστηριώδη τρόπο και ακόμη δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο δράστης.
Επίσης, δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το γεγονός.
Η ολλανδική Αστυνομία ανακοίνωσε το συμβάν στην οικογένεια του Λατό στην Αυλώνα.
Αναφέρθηκε μεν οτι ,η δολοφονία θα μπορούσε να γίνει για πολιτικούς λόγους, ωστόσο, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες από την αλβανική Αστυνομία για τη δολοφονία του.
Η ιστοσελίδα albeu.com αναφέρει ότι ο Φεστίμ Λατό είχε προσκαλέσει στο σπίτι του δύο άτομα για καφέ και όταν βγήκε στο κατώφλι του σπιτιού του να τους υποδεχθεί πυροβολήθηκε και πέθανε ακαριαία.
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...