Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Μετά την εκλογή της ανακάλυψε....φόρτο εργασίας.


Λίγες ώρες μετά την εκλογή της στην Ανατολική Αττική η Ελένη Γερασιμίδου έκανε γνωστή την απόφασή της να παραιτηθεί από βουλευτής, καθώς όπως αναφέρει «ως γνωστόν οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο θέατρο, αλλά και η ιδιότητα της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου Ανατολικής Αττικής, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθώ με την επάρκεια που θα ήθελα, αλλά και που απαιτείται, στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα».

Την έδρα της παίρνει ο Γιάννης Γκιόκας.
Θρίλερ ήταν και η εκλογική τύχη της γνωστής δημοσιογράφου Σεμίνας Διγενή, που παραιτήθηκε από ευρωβουλευτης, και κατέβηκε στις εθνικές εκλογές υποψήφια με το ΚΚΕ στην Α΄Πειραιώς, έγινε βουλευτής για λίγες ώρες και πάει σπίτι της. Μέχρι τη νύχτα έδειχνε να εκλέγεται ως η μοναδική βουλευτής που θα έβγαζε το ΚΚΕ στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. Η βουλευτική «θητεία» της κας Διγενή ήταν τελικά ολιγόωρη, καθώς από καραμπόλα το ΚΚΕ έχασε την έδρα στην Α΄Πειραιώς με αποτέλεσμα εκείνη να μην εκλέγεται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κάνει κάποιος, όπως η Γερασιμίδου, όταν δεν εκλέγεται για το προσωπικό του συμφέρον ή περιμένοντας ανταλλάγματα αλλά μόνο με διάθεση προσφοράς. Οι άλλοι που τους ψηφίζει το 90% του λαού εκλέγονται με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛΛ Χρυσή Αυγή, Βελόπουλο και Λεβέντη ή ΠΟΤΑΜΙ και δεν παραιτούνται όχι μόνο όταν τους "κράζει ο λαός" αλλά ούτε ακόμα και όταν αλλάζουν κόμμα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...