Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Τι λέει ο .....Παΐσιος ;


Η απόκτηση των Ρωσικών αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-400 θα μπορούσε να αποτελέσει «σημείο χωρίς επιστροφή» για την Τουρκία, μετά το οποίο  η Άγκυρα θα εγκαταλείψει τις τάξεις των Δυτικών Συμμάχων, γράφει η Γερμανική εφημερίδα  Welt. .
Η εφημερίδα τονίζει ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών έλαβε χώρα παρά τη σκληρή κριτική της Άγκυρας από το ΝΑΤΟ και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου, η Τουρκία δεν παραβίασε τη συμφωνία, καθώς θεωρεί τη Ρωσία διαπραγματευτικό εταίρο στη Μέση Ανατολή, και η επιρροή της Μόσχας στην περιοχή, γράφει το δημοσίευμα, είναι πολύ υψηλότερη από εκείνη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Ουάσιγκτον σχεδιάζει να ανακοινώσει στο τέλος εβδομάδας κυρώσεις κατά της Τουρκίας για την παράδοση του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400, όπως μετέδωσε το Bloomberg επικαλούμενο πηγές

Μετά από την έναρξη της μεταφοράς του αντιαεροπορικού και αντιπυραυλικού συστήματος μεγάλου βεληνεκούς S-400, σε σχόλιο που έκανε ο Κοροτσενκο μέλος του λαϊκού συμβουλίου του υπουργείου Αμύνης της Ρωσίας-, δήλωσε πως «με αυτή την μεταφορά, φάνηκε πως η Τουρκία είναι μία απόλυτα ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα που δεν μπορεί κανείς να την φοβίσει.» Οι S-400 έχουν δυνατότητα να καταστρέφουν κάθε είδους στόχο, μεταξύ αυτών πυραύλους cruise χαμηλής τροχιάς, αεροσκάφη πέμπτης γενιάς και στόχους που βρίσκονται στην στρατόσφαιρα και υπογράμμισε πως ο Ερντογάν, έδωσε προτεραιότητα στο να αγοράσει το καλύτερο σύστημα στην αγορά.
”ΗΠΑ, Αγγλία, ΝΑΤΟ και άλλες δομές άσκησαν πίεση στην Τουρκία για να χαλάσουν αυτή τη συμφωνία. αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδειξε πως δεν υποκύπτει στις πιέσεις. Η Τουρκία είναι μία απόλυτα ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα που δεν θα μπορέσει κανείς να την φοβίσει όπως άλλες χώρες», κάνοντας έμμεση αναφορά στην Ελλάδα που ήταν η πρώτη χώρα που της είχε προσφερθεί το σύστημα το 2008, αλλά φοβήθηκε τις αντιδράσεις και δεν το πήρε.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λεει ο Παισιος; Αυτο λεει:

‘Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού.
Όλο πονηριές κάνει .
Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν , αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια , και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα .
Αυτό θα πάθει και η Τουρκία ."



Ανώνυμος είπε...

Θα στο γραψω γιατι εχω καταλαβει οτι εισαι αληθινος πατριωτης και σεβεσαι και τιμας την Πιστη μας. Παλαιοτερα με τετοιους τιτλους σου αρπαζομουν και γινομουν ανοητα επιθετικος αλλα πλεον μπορω να κατανοησω την ανθρωπινη βιασυνη ανυπομονησια απελπισια την αμφισβητηση, πραγματα και καταστασεις που για εμας τους κοσμικους φανταζουν πολυπλοκα και αλληλοσυγκρουομενα συμφωνα με οσα ξερουμε απο τους λογους των Αγιων Πατερων μας. Τα εχω ζησει, ειχα αρκετες φορες τις δικες μου αμφισβητησεις τις δικες μου ερμηνειες συμφωνα παντα με τις εκαστοτε συναισθηματικες μου παρορμησεις.
Σταματησα να φτιαχνω "δικα μου σεναρια ανυπομονησιας" και παρακολουθω τις εξελιξεις, τα δεδομενα που αλλαζουν καθε στιγμη και μας ανατρεπουν ολη την πλανεμενη σκεψη μας.
Αυτο που μπορω να πω με βεβαιωτητα ειναι οτι η κλεψυδρα της ευμαρειας της καλοπερασης της ανεμελης ευτυχιας της ελευθεριας της σταθεροτητας εχει πλεον αντιστραφει και αδειαζει και θα συνεχισει να αδειαζει και δεν προκειται να υπαρξει κανεις απο ολους αυτους που προσφερονται ως σωτηρες να αντιστρεψει την κατασταση. Το βλεπουμε το ζουμε. Ολο τελειωνουν τα μνημονια, ερχεται η αναπτυξη η ευημερια το "απλετο φως", και εχουν περασει 10 χρονια εχουν αλλαξει τοσες κυβερνησεις και η κλεψυδρα συνεχιζει να αδειαζει ολο και πιο γρηγορα.
Οποτε ερχομαστε στη πρωτη κοινη ρηση των Αγιων Πατερων μας,
"ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ!"
Τα θολωμενα ματια μας δεν μπορουν να αντιληφθουν αυτη την πραγματικοτητα γιατι η ανθρωπινη ταραχη εχει αναγκη να πιστευει στην ελπιδα της εκαστοτε πλανης των κυβερνωντων. Το 70% τους ψηφισε, πηγε και τους ψηφισε.
Και εμεις αντι να μας οδηγει το ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ πιστευουμε το ΣΚΟΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.
Επαναλαμβανω, το 70% πηγε και τους ψηφισε.
Το τι θα ακολουθησει μετα το "θα πεινασετε" ως ευκολως εννοουμενο παραλλειπεται.

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ...
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟ . ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ . ΧΑΡΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .......

Ανώνυμος είπε...

Ολες αυτες οι αρλουμπες που λεγεται οτι τις ειπε ο ΠΑΙΣΙΟΣ ή αλλος γερω ή γεροντισσα κλπ προιερχονται απο το διεστραμμενο μυαλο κυκλων των μυστικων υπηρεσιων που κανουν μεγαλο κακο και τον κοσμακη (που χαλαρωνει) και στη χωρα και στη θρησκεια. Παρτε την Ελευθερη Ωρα. Ποιος διαολο γραφει τοσες μαλακιες καθε μερα και ειναι η εφημεριδα βιωσιμη? Μου λετε?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...