Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Παλιοκουφάλες σας χρειάζεται ... Άουσβιτς


Είναι προφανές ότι το μικρόβιο της οικογενειοκρατίας που πότισε ο "Πατριώτης της Κονόμας"τους βουλευτές της Χ.Α το ήπιε  και ο Παναγιώτης  Ηλιόπουλος που πριν λίγες ώρες με  φανφαρική δήλωση του αποχώρησε από την Χ.Α καταγγέλλοντας...την οικογενειοκρατία!
Έλα όμως που στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάνε για σχοινί. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5  ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός διόρισε ως συνεργάτιδά του στην Ευρωβουλή τη Μαρία Μαργέτη,σύζυγο του κολλητού!!
Το edolio5 συνδέει άμεσα τον διορισμό αυτόν με την αποχώρηση του Ηλιόπουλου από τη Χρυσή Αυγή και την συμμετοχή του στον “νέο φορέα”, του οποίου εμφανίζεται να ηγείται ο Λαγός.
Θυμίζουμε ότι,όπως αποκαλύψαμε  ο Μιχαλολιάκος είχε ζητήσει από τον Λαγό τον διορισμό στην Ευρωβουλή της κόρης και της πρώην πεθεράς του Χρήστου Παππά, κάτι όμως που ο Λαγός αρνήθηκε.Σε τι διαφέρει αυτό που έγινε τώρα;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενα ματσο τομαρια και μπραβοι υποκρινομενι τον πατριωτη εκαναν λεφτα. Α ρε μαλακες ΧΑγιυες. Συνεχειστε να φορατε μπλουζακια και να κανετε βημα ηλιθιοι.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...