Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Δεν μπορεί. Μας τρολάρουν άγρια.


Με το Βραβείο Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας «Γιώργος Καραγιάννης» τιμήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος, το απόγευμα της Πέμπτης 26 Μαΐου.

 

Βραβεύτηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος για την πρόσφορα του στην ειδησιογραφία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι του κάνατε του ανθρώπου, το γεμίσατε περισσότερες ευθύνες με τη βράβευση.
Πίστευα ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο φερέφωνο της κυβέρνησης από τον Νίκο Ευαγγελάτο αλλά τώρα που τον βράβευσαν και οι θεσμοί(η ΠτΔ) Κατίνα Σακελλαροπούλου θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του για να τους το ανταποδώσει.
Δεν του δίνουν τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στον επόμενο ανασχηματισμό, τι τον ταλαιπωρούν στο ζέσταμα; Είχαν μια πασοκο-κουλή την Πελώνη και έχουν ένα άλλον περίεργο πασοκογενή τον Οικονομού μαθητευόμενο μάγο σαν από ταινία του Harry Potter.

Ανώνυμος είπε...

Αχχχχ τι να πεις και τι να γραψεις. Εχουν γινει ολα τα παιδακια ηλεκτρονικοι χωρις να ξερουν πως να χρησιμοποιησουν ενα πολυμετρο ή πως να κολλησουν με ενα κολλητηρι. Παιρνουν ενα ετοιμο ηλεκτρονικο σχεδιο το μεταφερουν σε simulator και μετα το παιζουν ειδημονες και αν τους πεις κανε μου μια μικρη αναλυση σε ενα απλο κυκλωματακι πως λειτουργει ή βρες τη βλαβη πανω σε μια ηλεκτρονικη πλακετα εκει πεφτουν σε τοιχο!
Τωρα με τα ηλεκτρικα ποδηλατα θα γινουν ολοι ποδηλατες!
Οση περισσοτερη πληροφορηση υπαρχει οπου θα επρεπε ολοι μας να βελτιωνομαστε, παρατηρω οτι η ανθρωπινη νοητικη κριση φθινει ταχυστα!
Δεν μπορει ο πολυς κοσμος να αντιληφθει ποιος τους δουλευει ασυστολα με φανφαρες και ποιος πραγματικα εχει γνωση και καλη προθεση για να μεταφερει αυτη τη γνωση και σε αλλους.
Αρεσει στον κοσμο το δουλεμα και αυτο αποτυπωνεται σε ολες τις εκφανσεις της ζωης, θες στην πολιτικη, στην ενημερωση, στους χωρους εργασιας, στις ανθρωπινες σχεσεις, βασιλευουν τα μουνοπανακια.
Προσπαθεις να τους ξεστραβωσεις και γινεσαι μισητος, θελουν να ζουν στην Νιρβανα τους.
Και μετα παντοτε φταινε οι αλλοι ποτε οι ιδιοι και οι επιλογες τους.

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία του Ευαγγελάτου να βραβεύεται απο την πρόεδρο της δημοκρατίας είναι ο,τι πιο συμβολικό μπορείς να δεις για τον γιδότοπο. Ταιριάζει απόλυτα στη κατάσταση της χώρας. 10 βιβλία να γράψεις, δεν θα μπορέσεις να το περιγράψεις καλύτερα από αυτή την εικόνα.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Μεγάλε τι είναι αυτά που γράφεις??? Έχουν σχέση με το θέμα??

27 Μαΐου 2022 - 10:29 π.μ.

Η ενημερωση που μας αξιζει, αξιζει και να... επιβραβευεται!
Ευελπιστω να εγινα κατανοητος...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...