Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Οι Τουρκαλάδες βάλθηκαν να χαλάσουν τα ...μπάνια του λαού;

Η Άγκυρα απειλεί ευθέως με σύρραξη: "Δεν μπλοφάρουμε - Θα προχωρήσουμε αν δεν συμμορφωθείτε" - Στο τραπέζι & οι βάσεις των ΗΠΑ! "Αποτελούν απειλή οι βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα"

 

EFES-2022: Στρατιωτική συμμαχία ισλαμιστών κατά Ελλάδας.  Αζέροι & Τούρκοι επιχειρούν απόβαση σε ελληνικό νησί & βυθίζεται τουρκικό υποβρύχιο - Mε συμμετοχή λιβυκής πυραυλακάτου!

 

Επιστολή Αθήνας στον ΟΗΕ: "Η Τουρκία απειλεί την ειρήνη - Όλα τα νησιά διαθέτουν πλήρη δικαιώματα σε όλες τις θαλάσσιες ζώνες"


Θα εισβάλλουν σε Μάνμπιτζ και Tel Rifat: Ξεκινά χερσαία τουρκική επιχείρηση στην Συρία - Συνεδριάζει το τουρκικό ΣΕΑ για Ελλάδα & F-35


Μάζης: «Ή θα έχουμε θερμό επεισόδιο με Τουρκία ή υποχώρησή μας με παραχωρήσεις από τρικομματική κυβέρνηση».

 

Βάστα Τούρκο να γιομίσω...

 

Η επικίνδυνη κλιμάκωση θα πρέπει να θεωρείται αναμενόμενη. Ο Ερντογάν με την στάση του, την έχει ουσιαστικά προαναγγείλει – ήδη την υλοποιεί - και τα πάντα συνηγορούν ότι η προαναγγελία αυτής της κλιμάκωσης, δεν ήταν μια τυχαία εξέλιξη. Όσοι θεωρούν ότι η Τουρκία θα δώσει την απαραίτητη πίστωση χρόνου στην χώρα μας προκειμένου να διασφαλίσει την εξοπλιστική της επάρκεια στην λογική του «βάστα Τούρκο να γιομίσω», καλό θα είναι να αλλάξουν πλευρό.

Η Ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να παραδοθεί στον εφησυχασμό που συντηρεί η κατευναστική φλυαρία,  ούτε στις ψευδαισθήσεις που χτίζονται γύρω από το αφήγημα για τα F-35. Οφείλει να απαιτήσει ουσιαστική στροφή στην συνολική στάση της χώρας, πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε σημείο που δεν θα υπάρχει επιστροφή.

 

Ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος θα έχει διάρκεια μόλις 3 ημέρες και άλλα παραμύθια..

 

Με μπαράζ 40 παραβιάσεων σάρωσαν το Αιγαίο τα τουρκικά μαχητικά – Σημειώθηκε και εμπλοκή

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Ερντογάν θα δυναμιτίσει το κλίμα σε βάρος της Ελλάδας ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, με απρόβλεπτες εξελίξεις. Πιθανές περιοχές έκφανσης της τουρκικής επιθετικότητας είναι το Κεντρικό Αιγαίο και συγκεκριμένα η θαλάσσια περιοχή μεταξύ, Σκύρου- Ψαρών-Χίου-Λέσβου-Λήμνου- Σποράδων-Σκύρου, η περιοχή μεταξύ Ρόδου-Συμπλέγματος Καστελορίζου-Κύπρου-Κρήτης-Κάσου-Καρπάθου-Ρόδου και η περιοχή του Λιβυκού πελάγους νοτίως Κρήτης.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί να γίνει πολεμος; για τα πετρέλαια που δεν θέλουμε να βγαλουμε;

Ανώνυμος είπε...

Μάζης: «Ή θα έχουμε θερμό επεισόδιο με Τουρκία ή υποχώρησή μας με παραχωρήσεις από τρικομματική κυβέρνηση».
Σχολιό μου: Θα μπορούσε να υπάρξει τέτοια κυβέρνηση από τα κόμματα που συμφωνούν σε όλα μέσα στο κοινοβούλιο αλλά διαφωνούν για λόγους κομματικής πελατείας. Όπως υπάρχουν τρία διαφορετικά σαμπουάν που το καθένα λέει ότι είναι καλύτερο από το άλλο αλλά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...