Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Η ...καρατόμηση

ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ: ΤΟΝ “ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ” ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ, ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΝΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

 

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ) με απόφασή του προχώρησε στον ορισμό νέου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην "Ηλεκτρική" καρέκλα έβαλαν τον κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Κωνσταντίνος Σκούμας: Επιστολή με αιχμές από τον πρώην αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ – «Δεν θα γίνω εξιλαστήριο θύμα κανενός»

 

Στάζει αίμα στην Κατεχάκη! Το "βαθύ" Μαξίμου "ξήλωσε" τον αρχηγό της ΕΛΑΣ (εκλεκτό του υπουργού) σε μια νύχτα. Ο "πόλεμος" Τάκη Θεοδωρικάκου και Λευτέρη Οικονόμου είχε θύμα τον στρατηγό Σκούμα. Οι "αποκεφαλισμοί" των Κοσσυβάκη και Τσέτσικα, οι κασέτες, τα SMS που κυκλοφόρησαν και τα αντίποινα.

 

“Μήτσο μην κλαις και αν πάτησες κανέναν δεν πειράζει” – Νέο βίντεο από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα με συνομιλίες των ΜΑΤ


Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο στο twitter, στο οποίο ακούγονται δύο άνδρες των ΜΑΤ να συνομιλούν. Λίγο πριν, ο γερανός της αστυνομίας έκανε “γυροβολιές” στην Ακαδημίας, σε σημείο όπου είχε συγκεντρωμένο πλήθος.

 

Γενναία γυναίκα, φώναξε κατάμουτρα στο μιζοτάκουλο: «Μητσοτάκη κάθαρμα.

 Θλιβερά γεγονότα στην «καφετέρια» του Μητσοτάκη.


 

Δημόσιος κίνδυνος ο Μητσοτάκης και η κουστωδία του! Ανεξήγητες κινήσεις στο κέντρο της Αθήνας

 

Στα μανταλάκια τα ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.... ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ... ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ!!!

 

“ΤΡΕΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ” ΣΤΟ TWITTER ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΔΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ(!) ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ -«ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρουμε πόσους νεκρούς χρειάζονται στα τρένα, πόσους ακόμα καμένους στο Μάτι, πόσους πνιγμένους στη Μάνδρα, πόσους σκοτωμένους και σακατεμένους εργάτες, πόσες δολοφονίες, βιασμούς γυναικών, παιδεραστές, καμένες εκτάσεις και κατεστραμμένες ζωές για την «πράσινη ανάπτυξη» των πολυεθνικών, υφαρπαγή δια νόμου της πρώτης κατοικίας, εξαθλίωση σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής, για να μας απαντήσουν όλοι αυτοί αν η «οργή» του κόσμου μετατρέπεται σε εξέγερση. Η απάντηση είναι ότι και υπερδιπλάσιους νεκρούς να είχαμε οι ειρηνικές διαδηλώσεις είναι η μόνη λύση. Από την πρώτη κιόλας μαζική διαδήλωση με αφορμή την δολοφονία στα Τέμπη, η συγκέντρωση χτυπήθηκε οργανωμένα από την αστυνομία με μηχανοκίνητα κυρίως μέσα, που εξορμούσαν μέσα στην διαδήλωση πετώντας χειροβομβίδες και δακρυγόνα πάνω στους διαδηλωτές. Όχι μόνο οι τυχόν εξεγερσιακές συνθήκες δαιμονοποιούνται και στιγματίζονται αλλά ακόμα και η αντι-βία. Δηλαδή, το να προστατευθείς στοιχειωδώς από τις δολοφονικές επιθέσεις των σύγχρονων ταγμάτων ασφαλείας, που διασφαλίζουν την προστασία των δολοφόνων και των χρήσιμων πολιτικών τους υποστυλωμάτων είναι αντιδημοκρατικό.

Ανώνυμος είπε...

300+1 χρειαζονται, αυτα...

Ανώνυμος είπε...

Πόσο να κοστίσει ακόμα η έλευση αυτής της παπαριάς του ψευτομεσσία των ερπετό ταλμουδιστων......?????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...