Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Θα έχουμε νέο....Παπαδήμο; Οπως έλεγε και ο αξέχαστος Αλέφαντος, «καλώς τα, τα παιδιά»…

Για τα ελληνικά δεδομένα έχουμε ήδη εισέλθει σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και βέβαια εταιρείες πολιτικών ερευνών, σύμβουλοι πολιτικού μάρκετινγκ και κομματικά επιτελεία τελούν υπ’ ατμόν. Οι περισσότερες κυβερνήσεις της Ευρώπης είναι πολυκομματικές. Αληθές. Στην Ένωση, κυβέρνηση συνεργασίας έχουν 21 από τις 26 χώρες. Όμως, πριν βάλουμε τη χώρα μας με τους πραματευτάδες, πρέπει να διευκρινίσουμε πώς φτιάχνονται οι κυβερνήσεις συνεργασίας στην χώρα μας. Στην Ελλάδα η συνεργασία προκύπτει στο ενδιάμεσο εκλογικών αναμετρήσεων, όταν δεν προκύπτει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Δηλαδή σε δυο-τρεις βδομάδες. Συντάσσεται ένα γενικόλογο «κείμενο (υποτίθεται) αρχών», που λέει περίπου ότι «τα κόμματα δεσμεύονται να εργαστούν για το καλό του τόπου». Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, δεν χρειάζεται καν το φύλλο συκής.

 

Κυοφορείται κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Νικόλαο Αλιβιζάτο!

Οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης, θα επιχειρήσουν να τετραγωνίσουν τον κύκλο;

 

Ο τρόμος στην κυβέρνηση και τα κόμματα εξουσίας για τις κάλπες που θα στηθούν 21 Μάϊου! Η "πάση θυσία" συγκυβέρνηση με Ανδρουλάκη - Τσίπρα και Μητσοτάκη και ο "έλεγχος" του διορισμού της νέας ηγεσίας στην δικαιοσύνη στις 30 Ιουνίου που λήγει η θητεία της.

 

 

Κυβερνήσεις Συνεργασίας στην Ελλάδα

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

😏


🪖🗡️⚖️ ΕΚΠΛΉΞΕΙΣ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖΑΚΙΑ...
ο πορνογεροs του κυνοβουλιου με το κορακι μαλλι,ο τρελοs με το κοκκινο κασκωλ,ο γαμω το κεφαλι μου,γκεστ σταρ ο παπαδημιοs,μια ωραια ατμοσφαιρα...

ειναι για τον ΜΠ@@@ΥΤΖΟΝ ο ροχαλαs,ο ρεζιληs,ο κουρεληs,ο παρταληs...

η κλανορουφηχτρα,η λεκανοχυστρα,ο βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ,ο αρχηγοs του Κ@@@ΛΟΥ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...