Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Τσελέντης v/s ΠτΔ.

Ο Άκης Τσελέντης σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, καταφέρεται κατά των πέτσινων παρασημούχων.  Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Χθες είδα στρατηγούς, Ναυάρχους και Πτεράρχους να παρακολουθούν καμαρωτοί τα στρατεύματα να παρελαύνουν μπροστά τους, φορτωμένοι χρυσά και ασημένια μετάλλια-παράσημα και αστέρια, και αναρωτιέμαι σε ποια πεδία μαχών τα απέκτησαν. Εμένα ο παππούς μου o δοξασμένος αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Καρούσος και ο Θείος μου Γεώργιος Καρούσος ιπτάμενος πήραν λίγα χάλκινα παράσημα συμμετέχοντας στους Βαλκανικούς πολέμους, στο Σαραντάπορο, στο Μπιζάνι, και στη Μικρά Ασία μέχρι και με το αεροπλάνο του έπεσε στη θάλασσα τρεις φορές ο δεύτερος.

Αλήθεια έχω την απορία: Υπάρχει παράσημο ξεπουλήματος της Μακεδονίας; Μήπως για τα Ίμια; Η τα έλαβαν ο Σημίτης και ο Πάγκαλος;

Για την σεβαστή ΠτΔ το μόνο που θα ευχηθώ είναι να μη χρειαστεί ποτέ να εμπνεύσει το φρόνημα των Ελλήνων.

 

Αποστρατεύθηκαν Αξιωματικοί λόγω αντιρρήσεων τους σε εξοπλιστικά προγράμματα;

 

Οι Γερμανοί συμπεριφέρονται λες και βρίσκονται σε αποικία τους. Έκαναν επεισόδιο εντός ΓΔΑΕΕ, μιλώντας για «ρουφιάνους» και απαιτώντας από Έλληνες αξιωματικούς να αλλάξουν τις απόψεις τους! Η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αλλά και το Μαξίμου που ξέρει αντί να τους πετάξει έξω και να τους απαγορεύσει οποιαδήποτε εμπλοκή με ελληνικούς εξοπλισμούς τους «χαϊδεύει»

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...