Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Το μεγάλο κουκούλωμα.

 

Τραγωδία στα Τέμπη . Ξεπερνούν τους 100 οι νεκροί, υπεράριθμα γεμάτο το τρένο με πάνω από 500 επιβάτες. Ιδού τα στοιχεία και οι λόγοι που το αποκρύπτουν λυσσαλέα

 

Και ένα απλό αναπάντητο ερώτημα.Όλοι γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα όλοι οδηγούμε δεξιά. Οι γραμμές του τραίνου είναι δύο. Το τραίνο έπρεπε να πηγαίνει και αυτό στην δεξιά γραμμή .Ο μηχανοδηγός δεν είδε ότι είναι στην αριστερή ; Mηπως εκεί γίνονταν όλα σε μονή γραμμή ; Και εάν ναι γιατί; Μήπως ήταν η δεύτερη γραμμή χαλασμένη και εν γνώσει του ο σταθμάρχης μπάλωνε την κατάσταση, και κάπου εκεί έγινε το μπέρδεμα; Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν πήρε είδηση ο μηχανοδηγός ότι πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα.

 

Μηχανοδηγός προς σταθμάρχη Λάρισας: «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;»

 


 

Σήμερα απολογείται ο σταθμάρχης Λάρισας – «Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…» είπε ο 59χρονος

Δεν είναι 35 ξεφτιλισμένε αλλά πάνω από 200.


 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στα Τέμπη έγινε μετωπική σύγκρουση δυο τρένων, με υψηλές ταχύτητες, τα οποία κινούνταν στην ίδια γραμμή σε αντίθετες κατευθύνσεις, παρόλο που η γραμμή ήταν διπλή σε όλο το μήκος της!! Το Intercity πήγαινε από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη ενώ ένα εμπορικό τρένο, που είχε ξεκινήσει νωρίτερα, ακολουθούσε την αντίθετη διαδρομή. Και τα δύο όμως ήταν στην ίδια γραμμή. Πώς μπορεί να συνέβη αυτό; Απλά. Δεν λειτουργούσε η δεύτερη γραμμή. Εαν όμως το πουν είναι εσκεμμένη δολοφονία. Αυτό προσπαθούν να κρύψουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...