Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Μαύρος στην ζώνη και στην ψυχή

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 43χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή αθλητριών του.

Πρόκειται για τον Άρη Δάτσιο, του Χρήστου και της Φανής, γεννηθέντα την 14 Ιουλίου του 1979 στο Στεφανέστι Ρουμανίας.

 Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με τα στοιχεία του, καθώς και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση από ενήλικο ανηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, επί σχεδόν οχτώ ώρες έδωσε τη δική του εκδοχή έναντι του βαρύτατου κατηγορητηρίου που συντάχθηκε μετά τα όσα κατήγγειλαν στις Aρχές οι πέντε, ενήλικες πλέον, πρώην αθλήτριες του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προπονητή, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν το 2009 και σε ό,τι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020.

Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΤΏΣΕΙΣ... Ο ΕΝΑΣ ΜΠΤΣΣ ΜΕ Human trafficking ΣΤΗΝ ΊΔΙΑ ΠΌΛΗ.
Ο ΆΛΛΟΣ Pizza GATE !!! ΜΕ ΚΑΜΟΥΦΛΆΖ ΑΥΤΟΆΜΥΝΑ...!

ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΚΝΟΥ ΔΟΥ Η ΜΠΑΖΟΚ ΤΟ ΓΕΛΟΊΟ ΕΊΝΑΙ
ΝΑΙ ! ΓΕΛΟΊΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΩΣ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΜΠΕΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΆΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΌΛΟΙ 301 ΕΊΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ

ΤΈΛΟΣ ❗

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...