Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Τα παντελόνια είναι βαριά ρούχα.

Η έριδα μεταξύ δυο ανδρών για την ιδιοκτησία ενός χωραφιού σε περιοχή του Μυλοποτάμου, αφού καθένας το διεκδικούσε για τον εαυτό του, ήταν η αιτία για να ξεσπάσει μεταξύ τους άγριος «πόλεμος» που κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών και εν τέλει στην πυρπόληση μιας επιχείρησης που καταστράφηκε ολοσχερώς αλλά και στην απόπειρα πρόκλησης φθορών σε ξενοδοχειακή επιχείρηση (βίλες).

Σύμφωνα με πληροφορίες των Ρεθεμνιώτικων Νέων, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα,όταν 42χρονος από τα Λειβάδια Μυλοποτάμου τοπογραφούσε έκταση ως ιδιοκτησία του κοντά στο Μπαλί. Την ίδια έκταση διεκδικεί και ένας 43χρονος από τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου κι αφού οι δυο τους λογόφεραν, ο δεύτερος για εκδίκηση πήγε στο Μπαλί και προκάλεσε φορές σε επιχείρηση μπαρ του πρώτου!

Η αντίδραση του 42χρονου ήταν πυροβολήσει εναντίον του 43χρονου ενώ ήταν εν κινήσει με το όχημα του.

Μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο 43χρονος από τις Μαργαρίτες, επέστρεψε στην επιχείρηση του αντιδίκου του,στο Μπαλί, την πυρπόλησε και καταστράφηκε ολοσχερώς από την φωτιά, παρά τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής.

Στην ενέργεια αυτή, σύμφωνα πάντα με τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα», ο 42χρονος από τα Λιβάδια έρριψε πυροβολισμούς εναντίον επιχείρησης με βίλες που διατηρεί ο δεύτερος στην ιδια περιοχή, στο Μπαλί.

Για όλο αυτό το σκηνικό που εκτυλισσόταν στην περιοχή του Μυλοποτάμου για αρκετές ώρες ενημερώθηκε από περίοικους η Αστυνομία, ωστόσο όταν αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν, οι δύο άνδρες- πρωταγωνιστές των διαδοχικών περιστατικών είχαν εξαφανιστεί και αναζητούνται.

Ανταλλαγή πυροβολισμών, πυρπόληση επιχείρησης και πυροβολισμοί εναντίων κατοικιών για …ένα χωράφι...

Και αφού έγιναν όλα τα ανωτέρω στο υπαίθριο κοτέτσι ...το βράδυ.....μπήκε το.... κοτετσόσυρμα.

 

Μπαλοτάρισμα το πρωί, φαγοπότι το βράδυ για τον … σασμό.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΊΤΛΟΙ ΠΡΈΠΕΙ ΛΟΓΙΚΆ ΝΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΌΤΥΠΑ ΣΩΣΤΆ ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.

ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ 💰

ΕΜΦΎΛΙΟΣ ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ.ΟΥΤΕ Κ
ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΝ.

🎵🎶ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΡΦΕ, ΞΥΛΟΎΡΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΗΝΕΚΗ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ.ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ

https://i.ibb.co/V3Sc5GK/000.jpg

Υ.Γ.:There's a storm coming!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...