Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ποιος είναι ο πορνολυράρης; Ο Τάσος Ρεράκης

Από την Ασφάλεια Ηρακλείου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 66χρονου δράστη - νοσοκομειακού γιατρού και λυράρη - Αναστάσιου Ρεράκη. από την Ροδιά, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, διευκόλυνση προσβολών ανηλικότητας, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση και περί όπλων, πράξεις που τελέστηκαν από το 2018 έως τις 15 Φεβρουαρίου του 2023.

Ο γνωστός λυράρης είχε κανονίσει με το παιδί 3 συναντήσει με άνδρες. Ο ένας, ο 46χρονος, είναι πολύ γνωστός γιατρός στην Κρήτη και έχει προκύψει από την έρευνα πως έχει συναντηθεί με το παιδί, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η πράξη του βιασμού. Οι άλλοι δύο που κατηγορούνται για τον βιασμό δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε από την Εισαγγελία τη γνωστοποίηση του ονόματος του γιατρού, με σκοπό να προχωρήσουν οι απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες για την αποπομπή του από το νοσοκομείο.

Κρήτη: Ο 66χρονος λυράρης βίαζε και εξέδιδε το ανήλικο για 3 χρόνια

 

Σοκ από την αποκάλυψη για τον "Κολωνό" της Κρήτης, με θύμα ανήλικο αγόρι

 

Κρήτη: Λυράρης ο βιαστής και μαστροπός του 11χρονου ...

 

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο λυράρης

 

Από έρευνα της Ασφάλειας Ηρακλείου ταυτοποιήθηκε ο 46χρονος γιατρός-ουρολόγος Χαράλαμπος Μπελαντής στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι συναντήθηκε στα Δειλινά με το αγόρι αλλά δεν ολοκλήρωσε τη γενετήσια πράξη σε βάρος του.


 

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΒ€ΝΤΟΓ€ΝΑ...





🤮🤮🤮

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ξέρεις εσύ αμα είναι Κρητικοί στο γένος? Εχει πάμπολλους οβριους έτσι και αλλιώς εκεί..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...