Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει.

 

 

Είναι που λένε ...εγώ κερνώ εσύ πληρώνεις;  .

Μιλώντας στον 98.4 ο κ. Σταθακόπουλος άφησε με σαφήνεια να φανεί πως πολιτικοί προϊστάμενοι έχουν σύγκρουση συμφερόντων και δεν μπορούν να εμφανίζονται ως ελεγκτές ενώ την ίδια ώρα είναι και ελεγχόμενοι. Πέρα από την κακοδαιμονία, την γραφειοκρατία και τα κακώς εννούμενα κλειστά δικαιώματα διευθυντικών στελεχών, ακόμη σοβαρότερο κατά την γνώμη του είναι πως από την κορυφή της πυραμίδας πολιτικά έως την κατώτερη διοικητική βαθμίδα, οργανωμένα συμφέροντα καρτέλ, επηρεάζουν καθοριστικά όλο το φάσμα των συμβάσεων δημοσίων έργων.

Μάλιστα άφησε με σαφήνεια να φανεί πως πολιτικοί προϊστάμενοι που ακόμη και από το πόθεν έσχες τους, προκύπτει σχέση ακόμη και εξ αγχιστείας με εταιρείες που λαμβάνουν συμβάσεις του δημοσίου, έχουν σύγκρουση συμφερόντων και δεν μπορούν να εμφανίζονται ως ελεγκτές ενώ την ίδια ώρα είναι και ελεγχόμενοι.

Οι δημόσιες συμβάσεις και η σύγκρουση συμφερόντων, ελεγκτή και ελεγχόμενου.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας σκεφτούν και ας δώσουν απάντηση οι πολίτες: στις επερχόμενες εκλογές εάν είναι δυνατόν κάποιο κόμμα να δώσει διέξοδο στον λαό και τη χώρα(;). Αφού κανένας δεν αμφισβητεί άμεσα τα δεσμά που μας έχουν επιβάλλει η ΕΕ και η Υπερεθνική Ελίτ από πάνω της (ακόμα και «πατριωτικά» ή «αριστερά» κόμματα), και μας έχουν καταδικάσει στη μόνιμη υπανάπτυξη και σε έναν σύγχρονο ραγιαδισμό.
Ας σκεφτούν οι πολίτες για ποιον λόγο θα ψηφίσουν τελικά, για την αναπαραγωγή αυτής της κατάστασης και για να τρώνε με 10 μασέλες οι «βουλευτές» αυτού του εγκληματικού καθεστώτος;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...