Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Αντάλλαξε το σκοπιανό με την βίζα η ΞΕΦΤΥΛΩ

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Μιλόσοσκι, από την Κέρκυρα δήλωσε: «Ελπίζω ότι θα έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε τον διάλογο και ταυτόχρονα να αποστείλουμε ένα μήνυμα φιλίας προς τον ελληνικό λαό. Να δείξουμε ότι ο συμβιβασμός στο θέμα της ονομασίας αποτελεί κοινό μας στόχο και πρέπει να αναζητηθεί σε ισότιμη βάση, χωρίς να ζημιωθεί καμία από τις δύο πλευρές και χωρίς να απειληθεί η εθνική ταυτότητα». Τα δύο "σημεία"...κλειδί της δήλωσης του αρχιμαλάκα είναι. "ισότιμη βάση" και "εθνική ταυτότητα" ....δηλαδή τι;

ΙΣΟΤΙΜΗ ΒΑΣΗ......... η Ελλάδα είναι ίση με τους "παραχαράκτες" τους "ψεύτες" και τις "διχασμένες υποκειμενικές προσωπικότητες"

ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
...... Μας το "πέταξε" κατάμουτρα ..... Η ύπαρξη του ανύπαρκτου Μακεδονικού 'Έθνους κατά την "γραμμή" των καταγέλαστων είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.

Ξεκάθαρος ο μάγκας και οι προθέσεις τους. Ανυποχώρητοι! και προκλητικοί μέσα στο σπίτι μας. Και πως να μην είναι?? όταν η Ελλάδα κατά πάγια τακτική υποχωρεί και οι πολιτικοί της λειτουργούν ως υποχείρια και συναλλασσόμενοι ικέτες; .

Κατά τα αλλά, πανηγυρίζει η ξεφτυλω ότι κατάφερε να πέσουν οι υπογραφές για την βίζα με τους αμερικανούς. Στα αρχαία μας μωρη ,τι ενδιαφέρει τους πιο πολλούς πολίτες η κολοαμερική. Τι να πάμε για να μας κλείσει με «δημοκρατικές» διαδικασίες σε κανένα Γκουαντάναμο το φασιστόκρατος;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...