Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Ποιος κυβερνά; ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΝΤΟΡΑ, η ΤΟΥΡΚΟΙ ;


Ελέω πλήρους υποταγής των «διαταγών» του Τούρκου πρωθυπουργού κυρίου Ερντογάν και αποδεικνύοντας την σταθερότητα στον υποχωρητισμό της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, το ΥΠΕΞ σχεδιάζει αλλαγές στον τρόπο εκλογής των Μουφτήδων (οι οποίοι μέχρι σήμερα ορίζονται από το Ελληνικό κράτος) και γεννά ένα ακόμη σημείο έντασης ανάμεσα στην Άγκυρα και την Αθήνα.
Υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου έχουν επεξεργαστεί πρόταση για το καθεστώς που θα διέπει την εκλογή των μουφτήδων!!! Μέσα σε όλα αυτά, το ζήτημα αναγνώρισης των Μουφτήδων ως ισότιμων με τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, είναι ένα θέμα που θίγει την βαρύτητα του ίδιου του Πατριάρχη, ο οποίος εξισώνεται με επίσκοπο!!! Φυσικά, στα πλαίσια της πολιτικής «κατευνασμού» που ακολουθεί το υπουργείο Εξωτερικών, αυτό αποτελεί πλημμέλημα και δεν απασχολεί τους «ινστρούχτορες» και επίλεκτους της κυρίας Μπακογιάννη, οι οποίοι με περισσή θέρμη εργάζονται, σχεδιάζουν αναλυτικά και διεξοδικά επάνω σε ένα σχέδιο κατά των ήδη αποφασισθέντων νόμων της χώρας, αλλά και κοινά αποδεκτών συμφωνιών με την Τουρκία.
Να ψηφίζονται οι μουφτήδες από τους μουσουλμάνους κατοίκους, ενώ ο νόμος λέει να ορίζονται από το κράτος!!! Η εναντίωση και ο σχεδιασμός κατά του νόμου, χωρίς να έχει ενημερωθεί η Βουλή και ο Ελληνικός λαός, πως μπορούν να χαρακτηρισθούν αν όχι συνεργία κατά του υπάρχοντος συντάγματος; Και γιατί προχωρά το ΥΠΕΞ σε τέτοιους ανεγκέφαλους σχεδιασμούς, όταν γνωρίζει (γιατί σίγουρα γνωρίζει) την δράση του Τουρκικού Προξενείου και την επιρροή που ασκεί στην Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, μέσω του Ισλάμ και των ιμάμηδων (ευτυχώς όχι όλων), αλλά ιδιαίτερα των μουφτήδων ή των ψευτομουφτήδων που επιθυμεί διακαώς να επιβάλλει, παραβιάζοντας από την πλευρά της Τουρκίας τα κοινά αποφασισθέντα. για το συγκεκριμένο θέμα, με τη χώρα μας; Και η Τουρκία, το Προξενείο Κομοτηνής και πράκτορες της Άγκυρας, κάνουν τη δουλειά τους προκειμένου να δημιουργήσουν πρόβλημα και ένα νέο Κόσοβο στη Θράκη. Το Ελληνικό ΥΠΕΞ και η υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, με ποια δικαιολογία απεργάζονται «επανασχεδιασμό» της εκλογής των μουφτήδων; Και γιατί ασχολούνται με τους μουφτήδες, όταν δεν έχουν λύσει το απλούστερο, που αφορά την τοποθέτηση-ορισμό ιμάμηδων σε μουσουλμανικά χωριά (κυρίως Πομακικά);ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Η Μπακογιάννη αλλάζει το καθεστώς για τους Μουφτήδες στη Θράκη, επειδή το θέλει ο Ερντογάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...