Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Άφησαν ελεύθερα τα κτήνη του ΙΛΙΟΥ




Αφέθησαν ελεύθερα τα τέσσερα κτήνη λόγω λήξης του 18μηνου της προσωρινής τους κράτησης!!!

Την ώρα που τέσσερα αγγελούδια πολεμούν σκληρά να επουλώσουν τις πληγές της φρικτής κακοποίησής τους, τα δικονομικά «εργαλεία» επέτρεψαν στους κατηγορούμενους να αποφυλακιστούν και να κλείσουν κάθε χαραμάδα φωτός στα παραθυρόφυλλα της καρδιάς τους... Οι εφιάλτες συνεχίζουν να στοιχειώνουν τα όνειρα των παιδιών της Ειρήνης Τσονοπούλου και της οικογένειας Αμιλήτου, χωρίς κανείς να μπορεί να εγγυηθεί για τη «θεραπεία» της τσαλακωμένης τους ψυχής.
Η μόνη εγγύηση που μπορεί να δοθεί είναι από τη Δικαιοσύνη για την τιμωρία των φερόμενων ως δραστών που από το περασμένο Σαββατοκύριακο κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Οι αναβολές και οι διακοπές της πολιτογραφημένης ως «υπόθεσης παιδεραστών στο Ιλιον» δεν έχουν τέλος, αφού η υπεράσπιση των τεσσάρων κατηγορουμένων χρησιμοποιεί δεόντως τα δικονομικά «παράθυρα» που ανοίγονται μπροστά τους μετά την παραπομπή της εκδίκασής της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

Ελεύθερα αφέθηκαν τα καθάρματα της υπόθεσης παιδεραστίας στο Ίλιον,

Πρόκειται για την 35χρονη μητέρα-μαστροπό Ειρήνη Τσονοπούλου, τον 44χρονο σύντροφό της Σπύρο Σουχλέρη, τον 84χρονο συνταξιούχο της ΔΕΗ Αθανάσιο Κανάκη και τον 62χρονο ιερέα Σωτήρη Παπαδόπουλο, οι οποίοι φέρονται να βίαζαν, να εξέδιδαν και να βασάνιζαν την 11χρονη σήμερα Μ.Π. (κόρη της πρώτης κατηγορούμενης) και τα δύο μικρά παιδάκια (τον 13χρονο Γ.Α. και την 11χρονη αδελφή του) που ζούσαν ως «φιλοξενούμενοι» στο σπίτι-κολαστήριο της οδού Γενναδίου.
Τους πρωταγωνιστές μιας κυριολεκτικά απίστευτης ιστορίας που διαδραματιζόταν για αρκετά χρόνια μέσα σε σκοτεινά διαμερίσματα αλλά και στην εκκλησία (!) της Αγίας Παρασκευής στο Ίλιον με θύματα τα μικρά αγγελούδια. Μέσα σε 25 πυκνογραμμένες σελίδες -τις οποίες υιοθέτησε πλήρως το Δικαστικό Συμβούλιο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χρήστος Μπαρδάκης στήνει στον τοίχο τους τέσσερις κατηγορουμένους. Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις, όπως «αρρωστημένη, διεστραμμένη και απεχθής σεξουαλική συμπεριφορά».Σύμφωνα με όσα αναλυτικά περιγράφονται στην εισαγγελική πρόταση, η αρχή για να ξεσκεπαστεί η ιστορία ήταν καταγγελία της μικρής Μ.Π. στον διευθυντή του σχολείου της το μεσημέρι της 3ης Δεκεμβρίου 2007. Η μαθήτρια της ΣΤ’ δημοτικού κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος έρχεται αντιμέτωπη με τον «πατριό» της Σπύρο Σουχλέρη και με τον 84χρονο συνταξιούχο Αθανάσιο Κανάκη, οι οποίοι της φωνάζουν επιτακτικά να τους ακολουθήσει, λέγοντας της ότι η μητέρα της Ειρήνη Τσονοπούλου τους την έχει πουλήσει αντί 2.000 ευρώ! Τρομοκρατημένο το κοριτσάκι ειδοποιεί τον δάσκαλο και εκείνος με τη σειρά του τη γιαγιά της Μυρσίνη Τσονοπούλου, η οποία είχε την επιμέλεια. Τρεις ημέρες αργότερα η γιαγιά της μικρής μαζί με την Πωλίνα Αμιλήτου (τα παιδιά της οποίας φιλοξενούνταν στο σπίτι της Γενναδίου) πηγαίνουν στο Α.Τ. Αχαρνών και καταγγέλλουν την απόπειρα αρπαγής. Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνα και λίγες ημέρες αργότερα από τις μαρτυρικές καταθέσεις των μικρών παιδιών αντιλαμβάνονται ότι έχουν να κάνουν με μια πρωτοφανή υπόθεση παιδεραστίας!

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ στις 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ τα τέσσερα ΚΤΗΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...