Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ΧΙΛΙΟΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ ΤΡΑΝΤΑ ΕΝΑΣ πολιτικοί είχαν νταραβέρι

Ο Χριστοφοράκος συνεχίζει τις "διαρροές" για τα στοιχεία που λέει ότι έχει σε βάρος πολιτικών προσώπων στην Ελλάδα σχετικά με το σκάνδαλο της Siemens. Μπορεί δημοσίως οι δικηγόροι του πρώην ισχυρού άνδρα να μιλούν για πολιτικά κόμματα και όχι πρόσωπα, αλλά στο παρασκήνιο διοχετεύονται -για λόγους πίεσης- και άλλα πράγματα. Έτσι μιλούν, για στελέχη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ με τους οποίους είχε επαφές και συναλλαγές.
Σε ότι αφορά τη ΝΔ γίνεται λόγος, από πλευράς Χριστοφοράκου, για Πενήντα πέντε υπουργικά στελέχη για πενήντα δύο από τα οποία, όπως λέει, έχει και εμβάσματα στα χέρια του. Οι νεότερες πληροφορίες λένε ότι "φωτογραφίζει" για την ακρίβεια τριάντα δύο γνωστούς πρώην, πλέον, υπουργούς οι οποίοι σήμερα είναι απλοί βουλευτές.
Σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ η πλευρά Χριστοφοράκου κάνει λόγο για εκατόν επτά πρώην υπουργούς από τους οποίους ορισμένοι δεν μετέχουν μεν σήμερα στη Βουλή, ωστόσο κάποιοι άλλοι μετέχουν ενεργά...
Δεν απειλεί όμως να κάψει μόνο υπουργικά στελέχη. Η πλευρά Χριστοφοράκου λέει στο παρασκήνιο ότι συνολικά πεντακόσιους πενήντα τρεις βουλευτές από διάφορα κόμματα είχαν δοσοληψίες μαζί του. Άλλοι εκατό εξήντα δυο χιλιάδες πολιτικοί, έχουν πιεί καφέ μαζί του και σε δέκα πέντε χιλιάδες χάρισε κατσαρόλες και μίξερ.

Δεν μας γαμάς ρε ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ με τις «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» σου. Αφού είσαι κότα πώς να μιλήσεις .Το πολύ-πολύ να κλωσήσεις κανένα αυγό ,και αυτό θα είναι κλούβιο. Ο βρωμιάρης δεν είναι μόνο αυτός που τα παίρνει ,αλλά και αυτός που τα δίνει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...