Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Εάν αυτό δεν είναι πολιτική ξευτίλα τότε ποιο είναι;


H NΔ δεν θα στηρίξει, ούτε θα προτείνει άλλον υποψήφιο για τον Δήμο Καρπενησίου, δήλωσε ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Κ. Μπακογιάννης, υιός της Ντόρας Μπακογιάννη. «Στην καινούργια ΝΔ δεν υπάρχει χώρος ούτε για υποκρισία, ούτε για οικογενειοκρατία...
Παρά ταύτα, όμως, η καινούργια ΝΔ σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη, στη γενέτειρά του, δηλαδή, το Καρπενήσι, δεν θα στηρίξει ούτε θα προτείνει άλλον υποψήφιο», δήλωσε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm. Τη δήλωση διένειμε και επισήμως το γραφείο Τύπου του κόμματος.
nooz.gr

Δηλαδή, ο ΣΑΜΑΡΑΣ λέει δεν στηρίζω, αλλά δεν κατεβάζω και άλλον και στηρίζω έμμεσα. Το τσιράκι της ΝΤΟΡΑΣ ο καρατζαπαίρνεις λέει ,είμαι κατά της οικογενειοκρατίας, αλλά για χατίρι του …ψόφιου Μπακογιάννη στηρίζω τον γιο του, λες και αυτός είναι… μούλικο, Το ΠΑΣΟΚ κάνει πλάτες και θα κατεβάσει καμιά… γλάστρα, κατά τα άλλα δεν υπάρχει υπερκομματική αβάντα στο τρισάθλιο Μητσοτακέϊκο. Ας είναι καλά οι μαλάκες που θα πάνε σαν τα ζώα να ψηφήσουν το πολιτικό απόβλητο της ΝΤΟΡΑΣ, για να τους γλυτώσει από την κακομοιριά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...