Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Εκπρόσωπος της ΝΤΟΡΑΣ, ο... υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ στην ΚΡΗΤΗ



Ήρθε και νέα επιβεβαίωση για την άμεση εξάρτηση του Καρατζαφέρη από το Μητσοτακεϊκο. Δείτε όμως πως πάνε τα παπαγαλάκια να το περάσουν.

«Πολύ καλή επιλογή για τα μέτρα και τις δυνατότητες του ΛΑ.Ο.Σ. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε μέσω του Alter ότι θα στηρίξει για περιφερειάρχη Κρήτης τον Μ. Ντουκάκη. Βέρος Κρητικός με συμπάθειες σε όλους τους πολιτικούς χώρους, ο Καρατζαφέρης πρόλαβε τη Ντόρα με την ανακοίνωση του ονόματος του γνωστού φοροτεχνικού. Τι θα κάνει τώρα η Ντόρα;»

Ποια ΝΤΟΡΑ ρε τι θα κάνει; Πανηγυρίζει διότι μπήκε ο άνθρωπος της, και βγήκε από μία… δύσκολη θέση.

Μην μας πείτε πως δεν ξέρεται ότι ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ είναι του στενού μητσοτακικού κύκλου;

Μην μας πείτε πως δεν γνωρίζεται πως του κρατά και τα λογιστικά βιβλία;

Aς βγει εάν τον παίρνει να μας διαψεύσει πως έχει άμεση επαφή και άριστες σχέσεις με τον γέρο Μητσοτάκη .

Aς βγει να μας πει πως δεν είναι κολλητοί, και θα του απαντήσουμε καταλλήλως. Για αρχή λέμε πως στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές κατέβασε την ανιψιά του ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ υποψήφια με τον ΛΑΟΣ στα ΧΑΝΙΑ και στην όντως μεγάλη συγκέντρωση που είχε κάνει σε κάντρο στο… ακρωτήρι παρέλασε όπως ήταν αναμενόμενο για ..ενίσχυση και χαβαλέ, όλο το μητσοτακικό στοιχείο.

Λοιπόν θέλετε μεγαλύτερη απόδειξη για πως, όλα τα κανονίζει η ΝΤΟΡΑ υπογείως στο απόκομμα ; Επειδή είδε ότι δεν την παίρνει για δικό της ανοικτά υποψήφιο στην ΚΡΗΤΗ, θα κάνει την αφαίμαξη στην Ν.Δ μέσω του ΛΑ,Ο.Σ ,με δικό της όμως άνθρωπο για υποψήφιο.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φώφη Γεννηματά
Βιογραφικό σημείωμα
Στην Εθνική τράπεζα η Φώφη Γεννηματά διορίστηκε με μέσον τον πατέρα της χωρίς εξετάσεις .
Μαζί της διορίστηκε με μέσον και αυτή η κόρη του Γιάννη Ρίτσου του ποιητή στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και εμείνανε κολλητές και δούλευαν μαζί στις διεθνείς δραστηριότητες της τράπεζας και την ιδία εποχή στο ισόγειο της τράπεζας δούλευε και ο Χρήστος Πρωτόπαπας , το κοινό σημείο τους
είχαν πολύ μεγάλο μέσον και ήταν και είναι μεγάλοπράσινοι και ήταν άχρηστοι ως τραπεζικοί υπάλληλοι στουρνάρια δηλαδή .
Μετά η Φώφη πήγε στο γραφείο του νονού της τον Γείτονα
Η Ρίτσου έγινε υποδιευθύντρια και ο άλλος
Μεγάλοσυνδικαλιστής και υπουργός
Η φώφη Γεννηματά και ο Χ. Πρωτόπαπας έχουν τον βαθμό του διευθυντού και μισθοδοτούνται ακόμα και τώρα από την Εθνική τράπεζα με 5000 -7000 ευρώ το μήνα καθαρά μαζί με τα παράνομα επιδόματα τους χωρίς να πατάνε στην τράπεζα.
Ο δε πρώην σύζυγος της έφαγε τα χρήματα του κτηματολογίου
και το ΠΑΣΟΚ τον κάλυψε και δεν τον πείραξε επειδή ήταν πράσινος και αυτός …………..

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ -- Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΣΤΡΙΨΕ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ;;;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΙΟ Η ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ;;; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΡΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια στο χώρο των φοροτεχνικών. Για του λόγου το αληθές ας ρωτήσουν μια εμμισθη χοντρούλα έμμισθη με μαύρα υπάλληλο του ΛΑγΟΣ που έχει σχέση και με τοα αντικείμενο.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια στο χώρο των φοροτεχνικών. Για του λόγου το αληθές ας ρωτήσουν μια εμμισθη χοντρούλα έμμισθη με μαύρα υπάλληλο του ΛΑγΟΣ που έχει σχέση και με τοα αντικείμενο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...