Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ποιος θα ακυρώσει τώρα την αρεστή της …Mπίλντεμπερκ;



«Δεν υπάρχουν λύσεις τύπου 'fast food' για την παιδεία ούτε μου αρέσει να αφήνω προβλήματα χωρίς λύση» δηλώνει η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου στο Έθνος της Κυριακής, εκφράζοντας έτσι την επιθυμία της να παραμείνει στο υπουργείο εν όψει του ανασχηματισμού.

«Στο υπουργείο Παιδείας έχουμε δρομολογήσει και προωθούμε σειρά σημαντικών παρεμβάσεων σε καθέναν από τους πολλούς τομείς αρμοδιότητάς μας, που θεωρώ ότι δικαιώνουν τις προσδοκίες των πολιτών. ( Μάλλον των ..εντολοδόχων μου ήθελε να πει) Χρειάζεται χρόνος» προσθέτει η ίδια.

Απαλλαγμένη από «ενοχλητικές παρουσίες», η μικρή Αννούλα της Μπιλντεμπερκ σκέφτηκε πως η περιφέρεια της είχε μεγαλώσει οπότε και έπρεπε να εξασφαλιστεί ικανός αριθμός σφουγγοκωλάριων. Για το γραφείο τύπου μόνο χρειάστηκε ο σημαδιακός αριθμός των 13 ατόμων, τα οποία και επελέγησαν με κύριο κριτήριο τις επιδόσεις τους στο γλείψιμο και τις υπόγειες διαδρομές:

Για διαβάστε παρακάτω για τον στρατό που έχει δημιουργήσει για να διαλύσει την παιδεία.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΜΗΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΧΑΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΗ
ΓΟΥΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΣΤΑΠΠΑ ΜΑΤΙΝΑ
ΜΩΡΑΪΤΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΧΑΡΑ
ΠΕΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ


ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΜΠΙΚΙΔΟΥ ΡΟΥΛΑ
ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΜΙΖΗ ΕΛΕΝΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Δ ΚΥΡΟΥΣΗ ΣΟΦΙΑ
ΚΑΡΒΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΛΟΚΑΝΑ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ
ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΑΓΚΟΥΡΙΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΑΛΟΓΑΥΡΟΥ ΡΙΤΣΑ
ΜΑΣΤΡΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΟΛΑΚΗ ΔΩΡΑ
ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΟΒΗ
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΑΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΕΚΡΗ ΑΝΝΑ
ΒΕΒΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΜΟΤΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ
ΦΑΚΑΡΟΥ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑ
ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ



ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ


ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΜΠΟΥΡΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΓΑΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΣΚΑΡΤΣΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΔΡΟΥΖΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΛΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΑΝΘΑ
ΤΣΑΓΚΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΛΟΓΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΣΤΑΘΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗ ΕΦΗ

Αντιγράφουμε από το Παρόν της Κυριακής:

Από τρεις συνεργάτες, οκτώ ειδικούς συμβούλους και πολλούς άλλους υπαλλήλους στη Γραμματεία, Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις, ιδιαίτερα και πολιτικά γραφεία κ.λπ. αποτελείται ο μηχανισμός της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου. Ειδικότερα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, τα οποία πρώτη παρουσίασε η καλή ειδησεογραφική ιστοσελίδα esos.gr, υπό την υπουργό ως συνεργάτες υπηρετούν οι Ιωάννης Μήτσος, Κωνσταντίνα Παπαδογιάννη και Γιάννης Χάλαρης, ενώ ως ειδικοί σύμβουλοι οι Εύη Χατζηανδρέου, Παύλος Γούσης, Ελένη Πετράκη, Ματίνα Στάππα, Ελένη Μωραΐτου, Χαρά Σωτηριάδου, Αργύρης Περουλάκης και Αλεξάνδρα Ιωαννίδου. Διευθύντρια του Γραφείου της υπουργού ανέλαβε η Ευγενία Λοκανά με γραμματείς της τις κυρίες Γεωργία Θεοφανοπούλου και Μαρίνα Μαγκουρλίδου. Στο ιδιαίτερο γραφείο της υπουργού εργάζονται οι Ρούλα Μπικίδου, Αθηνά Πανούτσου και Μίζη Ελένη, στη Γραμματεία οι Σοφία Κυρούση και η Κατερίνα Καρβέλα, στο Πρωτοκόλλο η Αλεξάνδρα Μπουρνιά, η Δήμητρα Γαζή και η Ουρανία Σταύρακα, στις Δημόσιες Σχέσεις η Σταυρούλα Τσούτσουρα (διευθύντρια) και η Αγγελική Καρακατσάνη. Στο Πολιτικό Γραφείο της Άννας Διαμαντοπούλου εργάζονται οι: Αναστασία Χατζηδάκη, Βασιλική Σκαρτσούνη, Χρήστος Δρούζιας, Γιώργος Πλούσος, Μάρθα Παναγιώτου, Διονύσης Τσαγκρής, Ιωάννα Λογαρά, Γιώργος Σταθιάς και Έφη Μεγαγιάννη. Το πολυπρόσωπο Γραφείο Τύπου αποτελούν οι: Ρίτσα Γαλογαύρου, Γιάννης Μαστρογεωργίου, Δώρα Τσολάκη, Νιόβη Λακοπούλου, Γιώργος Παπούλιας, Γιάννης Νάστος, Άννα Μπεκρή, Μαργαρίτα Βεβή, Σταματίνα Μοτάκη, Πελαγία Γιαννικοπούλου, Φραντζέσκα Φακάρου, Αλεξάνδρα Σπύρου και Νίκος Διαμανταρίδης. Μέχρι στιγμής δηλαδή χρειάζονται 46 άτομα στο γραφείο της υπουργού. Ενδιαφέρον, δεν νομίζετε;
Και οι άνθρωποι των
υφυπουργών Παιδείας
Με τους μισούς σχεδόν, σε σχέση με την υπουργό της, έχει επανδρώσει το γραφείο της η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου. Διευθύντρια του Γραφείου της έχει αναλάβει η Έφη Ζόμπολα με άμεσους συνεργάτες τους Λίτσα Σταύρακα, Ιωάννα Τσούπρα, Φωτεινή Τζουμάρα, Μαρία Βλαχούλη, Δέσποινα Αφεντούλη, Αλέξανδρο Μακρυγιάννη, Μαρία Παπαδημητρίου, Άννα Δελαπόρτα, Νίκο Γεωργιάδη, Κώστα Κασιμάτη, Μαργαρίτα Γλαράκη, Δημοσθένη Μπαρούτα, Πόπη Ζινέλη και Κώστα Σκανδάλη. Στη Γραμματεία υπηρετούν οι Άννα Παπαδοπούλου, Φωτεινή Αμερικάνου, Εύη Πετράκου, Γιάννης Παπανδρέου και Μιχάλης Μπελαδάκης.
Εξαιρετικά συγκρατημένος, σε αντιδιαστολή, στον διορισμό συνεργατών είναι ο έτερος υφυπουργός (εξωκοινοβουλευτικός) Γιάννης Πανάρετος, ο οποίος μάλιστα προκήρυξε και όλες τις θέσεις του γραφείου του μέσω διαδικτύου. Το ιδιαίτερο γραφείο του υφυπουργού χειρίζεται η Τέτα Πολίτου, ειδικοί συνεργάτες είναι οι Δημήτριος Ευστρατίου και Νίκος Μεταξάς, ενώ την Επικοινωνία χειρίζονται οι Κωνσταντίνα Μαραγκού και Χρήστος Σκούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...