Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Είδες Αργύρη μας που θέλει η Που…α να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει.


Είδες Αργύρη μας που θέλει η Που…α να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει. Η προστασία και συμπάθεια στον εθνοπροδότη ΠΑΓΚΑΛΟ όσο και να θες δεν μπορείς να την κρύψεις. Τώρα σε έπιασε το ηθικοπλαστικό σου; όταν ξεφτιλίζεσαι για ένα πεντακοσάρικο που σου πετά στα μούτρα ο χοντρός έχοντας σε να κανείς την βρώμικη δουλειά του διαδικτύου, δηλαδή να τον ενημερώνεις για το τι γράφουν για αυτόν τα blogs δεν σε πιάνει το ηθικό σου είναι; To ότι είσαι από ανέκαθεν πασοκτζής και συμπαθών των εθνοπροδοτών δεν χρειάζεται να μας το τονίζεις, το γνωρίζουμε.Αυτά για να μην σε πιάσει και τίποτα και έχουμε τύψεις. Α.. και για τσόντες σου είπαμε, να μην τις αναφέρεις διότι είναι εφεύρεση του αρχηγού σου από την δεκαετία του 70. Εξάλλου έχει γεμίσει και η Καλλιρόης από …μανεκέν της εποχής.

Οταν τα ΤΣΟΝΤΟΒΙΑ blogs , ασχολούνται με την πολιτική, τότε υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ AIDS στην blogόσφαιρα και χρειάζονται προφυλάξεις γιατί μεταδίδονται με ενα ΚΛΙΚ ! Διαβάστε πως κάνουν Μπου....ο , μια σοβαρή πολιτική είδηση.

Μόνο τούρκικο φέσι δέχεται να φορεί ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

(Η "ΑΡΑΧΝΗ" ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΜΑΣ)

post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Οταν τα ΤΣΟΝΤΟΒΙΑ blogs , ασχολούνται με την πολιτική, τότε υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ AIDS στην blogόσφαιρα και χρειάζονται προφυλάξεις γιατί μεταδίδονται με ενα ΚΛΙΚ ! Διαβάστε πως κάνουν Μπου....ο , μια σοβαρή πολιτική είδηση. http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/08/blogs-aids-blog.html#ixzz0y2yVVkzR

Αναρτήθηκε από Ixnos

Για περισσότερη τσόντα , ΕΔΩ:

http://ixnos1.blogspot.com/2010/08/blog-post_4916.html


post from:
SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Οταν τα ΤΣΟΝΤΟΒΙΑ blogs , ασχολούνται με την πολιτική, τότε υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ AIDS στην blogόσφαιρα και χρειάζονται προφυλάξεις γιατί μεταδίδονται με ενα ΚΛΙΚ ! Διαβάστε πως κάνουν Μπου....ο , μια σοβαρή πολιτική είδηση. http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/08/blogs-aids-blog.html#ixzz0y2ydxpGS


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμάν ένα δάχτυλο ? δεν το είχαμε πάρει είδηση. Να είσαι καλά κύριε Σιδέρη που μας το υπόδειξες. Θα σου συνιστούσαμε να το δοκιμάσεις και εσύ και μερικοί άλλοι όμοιοι σου στο κόμμα. θα σας κάνει καλό στα νεφρά σας. Άντε ρε φασιστόμουτρα που ασχολούσαστε με το τι θα γράψουν η θα προβάλλουν τα blogs .Νταβατζήδες στο διαδίκτυο σας βάλαμε. Ο ναζισμός έχει πεθάνει από χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΟΥ ΑΧΟΥ Ο ΣΙΔΕΡΗΣ... ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ... ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟΙ... ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΔΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΑΔΕΡΦΙ ΣΑΣ ...ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

http://falsefaith.blogspot.com/2010/07/blog-post.html


εδω λοιπον για να κανετε εμετο,τα γενιτσαροπουλα μας(αδυνατω να πιστεψω πως το συγχρονο παιδομαζωμα ελληνοπουλων στις αιθουσες σχολειων εφτασε τοσο βαθεια) που κατασκευασε αυτη η γενεα γονεων καθυβριζουν τα θεια και χλευαζουν ως πορνη την παναγια.

διαβαστε στο τελος το μισος τους για την κοινωνια ,την παναγια,τα θεια,την ελλαδα.

μα ειναι δυνατον να βγαινουν τετοιοι ανθρωποι απο τις ελληνικες οικογενειες?τι στο καλο κανουν επιτελους αυτες οι μανες σημερα με τα ελληνοπουλα παιδια τους?μονο να κλαιγονται στα αστυνομικα τμηματα και τους πολιτικους να τα βγαλουν εξω ξερουν πλεον κατοπιν εορτης οταν φτανουν στη φυσικη καταληξη?

τετοια διαλυση και καταρρευση πια?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;

TI AKRIBΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ??????????? ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ?????????????

Ανώνυμος είπε...

E,όταν απευθύνετε σε τέτοιο κοινό το ιχνος, καλά κάνει και ... τσοντάρει.
Ευτυχώς που υπάρχει κουρτίνα και ενημερώνονται οι γονείς.
Κάντε το... "IXNOSEX" μια χαρά το βρίσκω.

Ανώνυμος είπε...

Στους φασίστες αρέσει η ΤΣΟΝΤΑ, πάρτε παράδειγμα απο τον αρχηγό τους που δεν άφηνε θηλυκια γάτα.Τώρα βέβαια που του αφαίρεσαν το...άλλαξαν τα πράγματα.Πιθανόν για αυτό ρίχνει συνέχεια....μπινε..λίκια στους γραφιάδες του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...