Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Και όπως πάντα με τους ….. κανένας δεν είδε, και δεν ξέρει τίποτα.




Ένας 53χρονος από τα Ανώγεια τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ συνελήφθη ο νεαρός ανιψιός του που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Το αιματηρό επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αγνώστων, που κατά την ΕΛΑΣ αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σημειώθηκε σήμερα στο 5ο χλμ του δρόμου Ηρακλείου - Μοιρών στο ύψος των Αθανάτων .
Περίπου 10 άτομα που επέβαιναν σε ένα ΙΧ μάρκας Μερσεντές και ένα τζιπ, αφού καταδίωξαν ένα ΙΧ φορτηγό 4x4 πυροβόλησαν εναντίον του οδηγού τραυματίζοντας τον σοβαρά. Ήδη έχει συλληφθεί το νεαρό άτομο ενώ η υπόθεση βρίσκεται στη φάση της προανάκρισης. Από τις σφαίρες τραυματίστηκε σοβαρά ο 53χρονος από τα Ανώγεια, ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα, καθώς οι σφαίρες εκτός από το αυτοκίνητο- στόχο βρήκαν και άλλα σταθμευμένα οχήματα, ενώ σημειώθηκαν και εξοστρακισμοί. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ακούστηκε καταιγισμός πυρών, ενώ πολύ γρήγορα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και το ασθενοφόρο. Η αστυνομία αποδίδει το αιματηρό επεισόδιο Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Νομίζανε οι κάφροι ότι ήταν στα χασισοχωράφια τους, η στις στάνες τους στον Ψηλορείτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...