Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ρε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ δεν ντρέπεσαι ; Βατοπεδινούς βάζεις στα ψηφοδέλτια σου;



Ερώτηση προς ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: Τι θα λέγατε σε ένα ψηφοφόρο; Να ψηφίσει με κριτήριο ποιο κόμμα υποστηρίζει κάθε υποψήφιο ή να επιλέξει αναλόγως με το κύρος, την προσωπικότητα την προηγούμενη δράση και τις θέσεις καθενός;

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : Λέω να ψηφίσει με το χέρι στην καρδιά. Να δει πως είναι η κατάσταση ποιος είναι αυτός που τον εκφράζει και να τον ψηφίσει - δεσμεύσει για να εργαστεί για το καλό της κοινωνίας. Οι εκλογές αυτές απαιτούν καθαρούς ανθρώπους με γνώσεις και όρεξη για δουλειά.

Αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει έρχεται η ..βόμβα από μεριά ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ?

Στην Ημαθία φαίνεται πως θα κατέβει υποψήφιος ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας Μάρκος Καραμπέρης για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη με το κόμμα του ΛΑΟΣ. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Βελόπουλος με ξεχωριστές συγκεντρώσεις θα ανακοινώσει του αντιπεριφερειάρχες του και για τη Θεσσαλονίκη. Όπως λέει η ηλεκτρονική εφημερίδα Voria.gr στόχος είναι η συμμετοχή του γνωστού επιχειρηματία Μάρκου Καραμπέρη να δώσει ώθηση στο συνδυασμό του κ. Βελόπουλου σε Ημαθία και Θσσαλονίκη. Ο κ. Καραμπέρης αν και είναι περισσότερο γνωστός στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο όπως φαίνεται θα κατέβει υποψήφιος στον τόπο καταγωγής του.

Ποιος είναι ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ; Άστα να πάνε ? Διαβάζουμε από το έθνος στο άρθρο «Μαφιόζικα παιχνίδια με βίντεο και εκβιασμούς»

Με το δύσοσμο «βαλτοπέδιο» της «Ανθεμιάς ΑΕ», της οποίας οι διασυνδέσεις φτάνουν στις παρυφές του κόσμου της νύχτας της Θεσσαλονίκης, έχει να κάνει το βίντεο, το οποίο αποκαλύφθηκε και έχει καταγραφεί από κρυφή κάμερα, παρουσιάζοντας τον δικηγόρο Μιχάλη Κουκοβίνο να συνομιλεί με τον γνωστό ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων της Θεσσαλονίκης, ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ. Σ αυτό φαίνεται να διαπραγματεύεται την απόσπαση κάποιων ανταλλαγμάτων, ώστε, όπως φέρεται να υποστηρίζει, να μην προχωρήσουν δικαστικά οι διεκδικήσεις των ακτημόνων κατοίκων της Νέας Ραιδεστού, προκειμένου να μην ακυρωθούν κάποιες από τις παραχωρήσεις των οικοπέδων-φιλέτων στη Μονή Βατοπεδίου και κατ επέκταση η πώλησή τους στην «Ανθεμιάς ΑΕ». Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση αναδεικνύεται ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων, Μάρκος Καραμπέρης, ο οποίος παραδέχτηκε πως είναι αυτός με τον οποίο εμφανίζεται στο βίντεο να συνομιλεί ο Μιχάλης Κουκοβίνος, σύντροφος της δικηγόρου Τ. Σωτηροπούλου. Οπως ισχυρίζεται ο πρώτος, ο Αθανάσιος Πάπιστας, ιδιοκτήτης της «Ανθεμιάς ΑΕ», στην οποία κατέληξαν τα 64 οικόπεδα της Μονής Βατοπεδίου, είναι φίλος του και μεσολάβησε για λογαριασμό του, προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση. Οι Πάπιστας και Καραμπέρης διατηρούν και στενές επιχειρηματικές σχέσεις, αφού ο δεύτερος έχει παραχωρήσει στον πρώτο τον χώρο ενός από τα νυχτερινά του κέντρα, στην περιοχή του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τον ανακαινίσει και να τον δουλέψει ο ίδιος.

Ο Μ. Καραμπέρης, βάπτισε το πέμπτο παιδί του Αθ. Πάπιστα και του έδωσε το όνομα ….Εφραίμ.

Ο Μ. Καραμπέρης έχει τα γραφεία του στο μεγάλο γυάλινο κτίριο, το οποίο δεσπόζει στην πλατεία Βαρδαρίου, στην αρχή της οδού Μοναστηρίου, όπου εμφανίζεται να ασχολείται με μια εταιρεία ακινήτων.

Εκείνο, επίσης, που πρέπει να αναφέρουμε είναι πως την εποχή που ο πατέρας του Μ. Καραμπέρη κυριαρχούσε με τα νυχτερινά του κέντρα στη Θεσσαλονίκη, ο αδερφός του Στέφανος, ως διοικητής του παραρτήματος Θεσσαλονίκης της ΚΥΠ την περίοδο της χούντας, ήταν ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή και είχε εμπλακεί σε βασανισμούς αγωνιστών, ενώ μετά τη δικτατορία καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε χρόνων.

Όσο για τον Αθ. Πάπιστα, ερωτηματικά προκαλεί η ξαφνική εκτίναξή του, μόλις τα 2-3 τελευταία χρόνια, στον επιχειρηματικό κόσμο, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.

«Πώς έγινε από 2-3 καταστήματα πωλήσεων γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας να κινείται σε έναν χώρο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ;», είναι το ερώτημα που διατυπώνεται. Αναφορικά με τη σχέση του Μ. Κουκοβίνου με τον Μ. Καραμπέρη, σύμφωνα με τον πρώτο χρονολογείται από πολύ παλιά. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι από το 1997 δανειζόταν από αυτόν χρηματικά ποσά με τόκο που έφτανε μέχρι και στο 70%, ενώ επικαλείται και την υπογραφή υποθήκης ενός ακινήτου του.

Επίσης ο Μ. Κουκοβίνος ισχυρίζεται ότι οι τρόποι που χρησιμοποιεί για την είσπραξη των χρημάτων και των τόκων δεν είναι και τόσο ορθόδοξοι, κάνοντας λόγο για μπράβους της νύχτας που απειλούν, αναφέροντας μάλιστα συγκεκριμένα ονόματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ


ο Μάρκος Καραμπέρης στην εξεταστική


http://www.athensinfoguide.com/gr/history/t9-97-2junta.htm


Θύελλα για το βίντεο του εκβιασμού


Υπόθεση Βατοπαιδίου σε βίντεο και dvd |


Σκάνδαλο Μονής Βατοπεδίου 2008


Πάπιστας |


ethnos.gr - Ο χορός της «κυρίας Αζέλ»


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο ΧΟΝΤΡΟΣ πιάνει ..πόρτα για να μονάσει οταν του πάρει το κόμμα ο ΒΟΡΙΔΗΣ οΕΕΕΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...