Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Πλακώθηκαν οι αλλοδαποί στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ μεταξύ τους.


Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων συνέβησαν χθες και σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον 15 ανθρώπων αλλά και δύο σωφρονιστικών υπαλλήλων που επιχείρησαν να επέμβουν. Σημειώνεται ότι μέχρι αργά το απόγευμα δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για τα γεγονότα, τα οποία έγιναν γνωστά από την Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας.
Σύμφωνα με..... ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, χθες το απόγευμα στη Γ πτέρυγα των κεντρικών φυλακών της χώρας αλλοδαποί κρατούμενοι άρχισαν να ξυλοκοπούνται με αιχμηρά αντικείμενα μεταξύ τους. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι Νίκος Πετρόπουλος και Άγγελος Χαντζηκωνσταντής αποπειράθηκαν να επέμβουν και τραυματίστηκαν και οι ίδιοι - ο πρώτος μετέβη στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε 6 ράμματα ενώ ο δεύτερος δέχτηκε χτυπήματα από σίδερο στην ωμοπλάτη. Τελικώς, λίγο μετά τη 01.00 τα ξημερώματα και με Εισαγγελείς παρόντες, η κατάσταση ηρέμησε και οι κρατούμενοι επανήλθαν στα κελιά τους.

Η συνέχεια διαδραματίστηκε σήμερα το μεσημέρι στη Β πτέρυγα, όπου και πάλι είχαμε συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων χωρίς ευτυχώς να αναφερθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Και οι δύο πτέρυγες έχουν υποστεί εκτεταμένες υλικές καταστροφές.

Seleo.gr News


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...