Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Βομβαρδίζει τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΥΜΕ- ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου καλείστε να επιλέξετε τους άξιους εκπροσώπους σας στην Περιφέρεια Αττικής και γενικότερα σε όλες τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας. Εμείς, επειδή μας τιμήσατε και μας εκλέξατε στη Νομαρχία Αθηνών για τέσσερα χρόνια, αισθανόμαστε σήμερα την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε και που με την ψήφο σας μας δώσατε το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 3,85% πριν ακόμα ο «ΛΑΟΣ» μπει στο κοινοβούλιο.

Ταυτοχρόνως σας αποδεσμεύουμε από κάθε προσωπική, πολιτική, κομματική και συναισθηματική υποχρέωση προς το συνδυασμό μας και σας προτρέπουμε να ψηφίσετε κατά συνείδηση- όπως άλλωστε το κάνατε και στις προηγούμενες εκλογές, γιατί πιστεύουμε, ότι είστε ελεύθεροι και αξιοπρεπείς πολίτες.

Έχουμε όμως υποχρέωση απέναντι σας να σας ενημερώσουμε, για να γνωρίζετε και να σας παρακαλέσουμε πέρα από κάθε σκοπιμότητα να διασώσετε και να υπερασπιστείτε την αξιοπρέπεια σας, γιατί αυτή είναι πάνω από όλα και να υπερψηφίσετε υποψήφιους, που τίμησαν την προσωπική τους αξιοπρέπεια σε όποιον συνδυασμό κι αν ανήκουν.

Επειδή ο δικός μας αυτοδιοικητικός συνδυασμός «ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ» ουσιαστικώς καταργήθηκε από το κόμμα, νιώσαμε απογοήτευση, γιατί πιστέψαμε, ίσως αφελώς, ότι ήταν κόμμα των αρίστων και όχι, αυταρχικής προσωπικής πολιτικής. Δυστυχώς τα ίδια συμπτώματα καμαρίλας παρουσιάστηκαν και στους συνδυασμούς και των άλλων κομμάτων. Η πρώτη απογοήτευση μας μετατράπηκε σε θλιβερή τραγική πραγματικότητα. Αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα μας έκαναν να πιστέψουμε, ότι έτσι όπως ασκείται σήμερα η πολιτική, είναι θάνατος! Γιατί όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη.

Σε ότι αφορά την Νομαρχία Αθηνών, ο πετυχημένος και πολλά υποσχόμενος σημερινός και για δυο τετραετίες Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, «τσαλακώθηκε» από την Κυβέρνηση και από το ΠΑΣΟΚ αφού τους αντιπεριφερειάρχες του και άμεσους συνεργάτες του δεν μπόρεσε να τους έχει στο ψηφοδέλτιο του. Τα όσα συνέβησαν με τον Μίχα, Φασούλα κ.λ.π.,τις αποχωρήσεις και τις αντεγκλήσεις δεν είναι προσωπικές ιδιαιτερότητες και αντιθέσεις αλλά εκφυλιστικά συμπτώματα σήψης και απαξίωσης…

Εμείς επιδιώξαμε και πετύχαμε κατά τη θητεία μας να έχουμε μια ουσιαστική συνεργασία στο νομαρχιακό συμβούλιο και πετύχαμε σπουδαίο έργο. Για το λόγο αυτό ζητήσαμε επισήμως κατά τις συνεδριάσεις του νομαρχιακού συμβουλίου, ο Γιάννης Σγουρός να τοποθετήσει, αρχικώς, αντινομάρχες και από τους άλλους συνδυασμούς για να επιβεβαιώσει τη σύμπνοια που επικρατούσε στο νομαρχιακό συμβούλιο. Δεν το έκανε. Επαναλάβαμε την πρόταση μας τον περασμένο Μάιο, όταν έκανε ουσιαστικώς τον απολογισμό του θετικού του έργου και του ζητήσαμε να εξαγγείλει την κάθοδο του στις περιφερειακές εκλογές με υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες από όλους τους πολιτικούς χώρους με ανεξάρτητο συνδυασμό. Δεν το έκανε. Τώρα βλέπουμε να δυσκολεύεται πολύ και να τραβά την ανηφόρα χωρίς βέβαιο αποτέλεσμα.

Τα υπόλοιπα κόμματα, που κατά σύμπτωση είναι εναντίον του μνημονίου κομματικοποίησαν τον προσεχή εκλογικό αγώνα και κατεβαίνουν μεμονωμένα ελπίζοντας να καταγράψουν τη δύναμη τους. Εύκολα λοιπόν βγαίνει το συμπέρασμα, ότι δεν παλεύουν για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Εμείς ως αυτοδιοικητικός συνδυασμό του «ΛΑΟΣ» μετά το σπουδαίο έργο που καταφέραμε στη Νομαρχία Αθηνών σε αυτά τα τέσσερα χρόνια συντάξαμε εμπεριστατωμένο αυτοδιοικητικό πρόγραμμα και τοποθετηθήκαμε αρνητικά απέναντι στον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ». Οι προτάσεις μας και το πρόγραμμα μας ενώ είχε ορισθεί ως θέμα να συζητηθεί στην Κεντρική Επιτροπή και τα λοιπά κομματικά όργανα δεν έγινε ποτέ.

Πέρα από όλα αυτά ο πρόεδρος του κόμματος υπέκυψε στην απαίτηση του ζεύγους Μανωλίδου- Γεωργιάδη να μη συγκαταλέγεται ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος στο ψηφοδέλτιο. Το σπουδαιότερο όμως είναι πως καταργήθηκε ο αυτοδιοικητικός συνδυασμός «ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ» με νέο συνδυασμό και φέρει τον τίτλο «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ» που αντί να παραπέμπει στο κόμμα εμφανίζεται ως ονομασία θυγατρικής εταιρίας, την ιδιοκτησία της οποίας ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην εποχή της ρήξης και της ανατροπής και της ΚΟ.ΛΑ.ΣΗΣ είχε κατηγορήσει κατά τρόπο απαράδεκτο και εμπαθή.

Ο κ. Γεωργιάδης όμως δεν αρκέστηκε μόνο στην μετονομασία του συνδυασμού και στον αποκεφαλισμό του Βαγγέλη Παπαδόπουλου. Συμπεριέλαβε στο νέο συνδυασμό του την επικεφαλής της ΝΔ κ. Αδαμοπούλου και του κ. Δαλακούρα οι οποίοι επί τέσσερα χρόνια ήταν στο νομαρχιακό συμβούλιο εναντίον του «ΛΑΟΣ» και του Γιώργου Καρατζαφέρη. Οι προδότες λοιπόν της ΝΔ και οι υβριστές του κόμματος είναι όπως όλοι οι οπορτουνιστές υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες σήμερα με τον κ. Γεωργιάδη.

Αναφέρθηκε ως αιτία αποκεφαλισμού του Βαγγέλη Παπαδόπουλου η αυστηρή κριτική που άσκησε εναντίον της κ. Μανωλίδου για τη δουλειά της στην τηλεόραση και ιδιαίτερα επειδή την χαρακτήρισε ψώνιο. Η αφορμή αυτή θα ήταν πειστική και θεμιτή, αν τόσο ο κ. Καρατζαφέρης όσο και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης έδειχναν την ίδια ευαισθησία για άλλους χειρότερους χαρακτηρισμούς. Π.χ. Ποιος είναι χειρότερος χαρακτηρισμός: το ψώνιο ή, οι λέξεις: ψεύτης, υβριστής, άνανδρος, επίορκος, λεπρός, άτιμος;

Τον Ιούλιο του 1999 ο πατέρας του νυν βουλευτή του «ΛΑΟΣ» Κώστας Πλεύρης χαρακτήριζε το Γιώργο Καρατζαφέρη συκοφάντη, ψεύτη, υβριστή και άνανδρο. Ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης χαρακτήριζε τον Κώστα Πλεύρη επίορκο, λεπρό και άτιμο. Οι χαρακτηρισμοί αυτοί τους άφησαν ασυγκίνητους και δεν τους εμπόδισαν να κάνουν το Θάνο Πλεύρη βουλευτή, ευρωβουλευτή και αντιπεριφερειάρχη. Τους ενόχλησε το ψώνιο που είπε ο Παπαδόπουλος για τη Μανωλίδου. Μια κυρία, την εκπομπή της οποίας, «Η στιγμή της αλήθειας» ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε δηλώσει ότι «δεν τη βλέπει και ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα οικογενειακής ευθύνης». Πώς τώρα η λέξη ψώνιο δημιούργησε οικογενειακή ευθύνη στο μυαλό του προέδρου του κόμματος και ενέκρινε τον αποκεφαλισμό του Βαγγέλη Παπαδόπουλου;

Θα κλείσουμε με την ενημέρωση σας για μια άλλη σοβαρή ανακολουθία της πολιτικής του κ. Γεωργιάδη: Πώς συνεργάζεται με τον Νικήτα Κακλάμάνη ο οποίος έδωσε άδεια στους μουσουλμάνους στην πλατεία Κοτζιά για συγκέντρωση και προσευχή- πράξη την οποία καταδίκασε ο μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ- όταν ο ίδιος διακηρύσσει ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες και δεν θα επιτρέψει να χτιστεί το τζαμί; Είναι τελικώς με τον κ. Κακλαμάνη ή είναι εναντίον του; Και πώς ο πολυπολιτιμικός κ. Κακλαμάνης δέχεται συνεργασία με τον απόλυτο κ. Γεωργιάδη;

Μετά από την ενημέρωση αυτή σας καλούμε να διασώσετε την αξιοπρέπεια σας, να καταδικάσετε τις κωλοτούμπες του Άδωνι και του Καρατζαφέρη και να ψηφίσετε κατά συνείδηση ως κυρίαρχοι και ελεύθεροι πολίτες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια κ. Παπαδόπουλε εξακολουθείτε να είστε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος "Ιων Δραγούμης", δηλαδή υψηλόμισθος υπάλληλος του Καρατζαφέρη;

Ανώνυμος είπε...

Λάθος ! Οχι Διευθύνων Σύμβουλος, αλλά ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. Ορίστε....

Το Δ.Σ του Ιδρύματος έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Χρήστος Γούδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου [ e-mail: cgoudis@iondragoumis.gr ].
Α' Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Νιάρχος, Καθηγητής Πανεπιστημίου.
Β' Αντιπρόεδρος: Νικόλαoς Σαλαβράκος, Δικηγόρος
Γεώργιος Γεωργίου, Ευρωβουλευτής - Πρέσβυς ε.τ.
Κωνσταντίνος Σκανδαλάκης, Αντιστράτηγος ε.α.
Γεώργιος Καραποστόλου, Καθηγητής Πανεπιστημίου - Αντιστράτηγος ε.α.
Αντώνιος Βαρδουλάκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου.
Γεώργιος Μασούλας, Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου.
Κωνσταντίνος Πολίτης, Πρέσβυς ε.τ.
Κωνσταντίνος Γράτσος, Επιχειρηματίας.
Νικόλαος Αρτεμάκης, Υποναύαρχος ε.α.
Γεώργιος Τσιρόπουλος, Διευθυντής Ερευνών (ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος).
Κωνσταντίνος Κεφαλάς, Διευθυντής Ερευνών (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών).
Νικόλαος Ματσόπουλος, Αστρονόμος Εθνικού Αστεροσκοπείου.
Παναγιώτης Καράμπελας, Πολιτικός Αναλυτής.
Χαράλαμπος Σπέντζας, Χημικός.
Ηλίας Γούδης, Γενικός Διευθυντής Α.Ε.
Γεώργιος Δίελλας, Πολιτικός Επιστήμων.
Άρτεμις Τσικνιά-Μαράκη, Ιατρός


Γενικός Διευθυντής: Ευάγγελος Παπαδόπουλος, Δημοσιογράφος - Συγγραφέας.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ένα κορυφαίο στέλεχος του ΛΑΟΣ ξεμπροστιάζει τους σκοτεινούς μηχανισμούς ενός κόμματος, εμείς ως απλοί ψηφοφόροι πως μπορούμε να το εμπιστευόμαστε!

Καρατζαφέρη ήδη μας πρόδωσες με την παραπομπή της χώρας στο ΔΝΤ που μεγαλοτραπεζίτες και ΠΑΣΟΚΟΙ επιθυμούσαν διακαώς.

Η νεολαία σου έχει διαλυθεί κι έχεις καταντήσει ηγέτης των ΚΑΠΗ!

Η ΦΟΣ κατέρρευσε με 100 ψήφους σε 44.000 Έλληνες σπουδαστές που ψήφισαν το Μάιο.

Οι τοπικές του ΛΑΟΣ κλείνουν σε όλη την Ελλάδα η μία πίσω από την άλλη.

Στη Θράκη η Χαρά Νικοπούλου σε έφτυσε και δεν κατεβάζεις υποψήφιο ούτε και στην ακριτική Ελλαδα, όπως ένα δήθεν πατριωτικό κόμμα όφειλε!

Τώρα ακόμη και ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος που ήταν ένας από τους κορυφαίους του κόμματος και που ψηφίσαμε στις τελευταίες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές σε καταγγέλει!

Στο τέλος στο κόμμα που κάποτε πιστέψαμε για ρήξη και ανατροπή θα σου μείνει κύριε Καρατζαφέρη μόνο η Μανωλίδου, ο Μπουμπούκος της και ο Αράπης Ονάνα που η "Ελληνίδα μάνα" Μανωλίδου ποθούσε να δει χωρίς μπλούζα σε Πανελλήνια μετάδοση κι ενώ παρακολουθούσαν ανήλικοι!

Σε αυτές τις εκλογές οι ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ πατριώτες ψηφοφόροι σου για πρώτη φορά θα σε ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ αγαπητέ κύριε Καρατζαφέρη, γιατί έγινες κι εσύ μέρος του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και ο πατριωτικός σου παρεμβατισμός κατάντησε φιλοτραπεζικός παρεμβατισμός.


Το ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΣΩΣΤΑ έγινε ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ με το ΠΑΣΟΚ και "ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ"!

Ανώνυμος είπε...

ρε δε πα να πνιγει κ ο παπαδοπουλος ο πορνογερος..οταν τον εβγαζε απο την αφανεια τον σουρουκλεμέ ο καραγκιοζοφερης τοτε δεν ειχε προβλημα..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...