Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Που είναι ο… ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ οεεεο ; Τον …χάσαμε από τις λίστες του ΛΑ.Ο.Σ.



Εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης, διαφημιστικές αλλά και πώλησης... ιατρικών ειδών, με αμφίβολη δραστηριότητα, είχε ενεργοποιήσει η «μαφία των πλειστηριασμών» προκειμένου να εκδίδει πλαστά τιμολόγια και να ιδιοποιείται ακίνητα! Τα μέλη της συμμορίας ζητούσαν «μίζες» προκειμένου να εξασφαλίζουν ευνοϊκές δικαστικές αποφάσεις από διοικητικά δικαστήρια σε υποθέσεις φορολογικών εκκρεμοτήτων μεγάλων εταιρειών και καταβολής προστίμων ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ!
Τα ηγετικά μέλη της μαφίας των πλειστηριασμών σε συνεργασία με κύπριους ιδιώτες είχαν δημιουργήσει εταιρείες... ενημέρωσης αλλά και πληροφορικής, όπως και εμπορίας ηλεκτρονικών και ιατρικών ειδών προκειμένου μέσω αυτών να προχωρούν σε εικονικές αγορές ή ενοικιάσεις ακινήτων χωρίς ο πραγματικός ιδιοκτήτης τους να έχει ιδέα... Ανάμεσα στις εταιρείες είναι η «Νέα Ενημέρωση- Πληροφορική» με έδρα στην οδό 2ας Μεραρχίας στον Πειραιά, της οποίας δημιουργός είναι Κύπριος που εμφανίζεται ως ιδρυτής και άλλων παρόμοιων εταιρειών του ίδιου κυκλώματος. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν έλεγχο σε γραφεία εταιρείας ΜΜΕ στην περιοχή των δυτικών προαστίων, που φαίνεται να συσχετίζεται με κάποια τιμολόγια για τα οποία εξετάζεται αν είναι εικονικά. Επίσης έλεγχος γίνεται για διαφημιστική εταιρεία με έδρα την Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ερυθραία, για μία άλλη πώλησης ιατρικών ειδών στην οδό Κλεισούρας στην Πετρούπολη αλλά και για δύο κατασκευαστικές εταιρείες με έδρα τη Νέα Ιωνία αλλά και την πλατεία Βικτωρίας, που φαίνεται ότι πάλι χρησιμοποιείται στα τρικ ιδιοποίησης ακινήτων. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα έγγραφα από τα οποία προκύπτει παρέμβαση του κυκλώματος σε διοικητικά δικαστήρια για φορολογικά ζητήματα. Ανάμεσα στα άλλα έχει εντοπιστεί περίπτωση επιβολής προστίμου, συνολικού ύψους 1.030.000 ευρώ, στα τέλη του 2004 από οικονομική υπηρεσία στον Βύρωνα για φορολογικές παραβάσεις εταιρείας τεχνικών μελετών. Απόφαση Διοικητικού Δικαστηρίου στην οποία το πρόστιμο εξαφανίζεται με το σκεπτικό ότι η οικονομική υπηρεσία που το επέβαλε ήταν αναρμόδια να πράξει κάτι τέτοιο. Ωστόσο από μαρτυρίες που έχουν συγκεντρωθεί αυτή η εξαΰλωση του προστίμου έγινε ύστερα από παρέμβαση του 53χρονου πολιτικού μηχανικού που θεωρείται «αρχηγός» του κυκλώματος.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για τον ρόλο στη συμμορία των ακινήτων «δύο γνωστών συνδικαλιστών» με ιδιαίτερα συχνές τηλεοπτικές παρουσίες. Οι δύο συνδικαλιστές, με βάση τις μαρτυρίες και τις παρακολουθήσεις, εντόπιζαν συναδέλφους τους με μεγάλες οφειλές στις τράπεζες και τους έστελναν στα δίχτυα του κυκλώματος.

Ο εισαγγελέας που διερευνά την υπόθεση υπεξαίρεσης ακινήτων εξέδωσε διατάξεις με τις οποίες απαγορεύει την έξοδο από τη χώρα στον πολιτικό μηχανικό που εμπλέκεται και κατά την αστυνομία αποτελεί τον «εγκέφαλο» της σπείρας, καθώς και σε ακόμη τέσσερα άτομα. Οι αρχές εκμεταλλεύτηκαν παλαιότερες δικαστικές εκκρεμότητες των πέντε, οι οποίες παραμένουν ανοικτές, προκειμένου να τους απαγορεύσουν την έξοδο από τη χώρα, δεδομένου ότι δεν έχει ασκηθεί δίωξη εις βάρος τους για την υπόθεση των ακινήτων.

Ξεσκονίζουν 11 υπολογιστές για το παραδικαστικό

Ποιοι είναι οι δυο βουλευτές της Ν,Δ που εμπλέκονται στο παραδικαστικό;

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: KAI Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ

Ο Μανούσος Ντουκάκης εκλεκτός του ΛΑΟΣ για την Κρήτη


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα σκάσει η...βόμβα θα γίνει της...χιροσίμα.Και οταν θα σκάσει η άλλη εκ θεσαλονίκης; ε...εκεί θα έρθει η ώρα του ...Ναγκασάκι.

Ανώνυμος είπε...

re file me ton esxatianasxesi ti egine? Emathe kaneis???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...