Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Καμίνης εν..καμίνω των Μ.Κ.Ο



Αυτές είναι οι εννέα λαμογιο-ΜΚΟ που έχουν υπογράψει μνημόνια συνεργασίας- εύρεσης δούλων και καταγγέλλονται ως μηχανισμοί ρουσφετολογικών προσλήψεων. Το γιατί ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σέρνει πρώτος τον χορό των αδιαφανών προσλήψεων μέσω των ΜΚΟ, με προγράμματα πεντάμηνων συμβάσεων, και γιατί πρέπει να παίζουν τον ρόλο των γραφείων ευρέσεως εργασίας μετά… αδρού αντιτίμου; Βάλτε την φαντασία σας να..δουλέψει. ο ηθικός κ. Καμίνης, που δεν παρέλειπε να καταδικάζει τις τακτικές δουλείας και υποβάθμισης των εργαζομένων με συμβάσεις ή με προγράμματα stage, σήμερα βλέπει να ισχύει για τον εαυτό του το «δάσκαλε, που δίδασκες......πόσο μαλάκας ..ήσουν». οι περισσότερες δε από τις ΜΚΟ αυτές είναι «πράσινης» φιλοπασοκικης απόχρωσης, ενώ κάποιες άλλες έχουν «αριστεροροζουλί» χρώμα, ανάλογο με τον χώρο από τον οποίο προέρχεται ο κ. Καμίνης. Έτσι, έναντι των μάλλον καλοπληρωμένων συμβασιούχων έργου των προηγούμενων ετών, η δημοτική αρχή Καμίνη επιλέγει να δημιουργήσει γενιά ολόκληρη πληβείων συμβασιούχων και δουλοπάροικων με 440 ευρώ, και διαγκωνιζομένων μάλιστα για το ποιος θα πρωτοαρπάξει το…. ξεροκόμματο.

Το ωραιότερο πάντως από όλα είναι οι γαμημένοι βαρύγδουποι τίτλοι τους που σου σπάνε τα αρχίδια.

- Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης και Ψυχοθεραπείας ΑΘΗΝΑ. Ιδρύθηκε το 2005 και εκπροσωπείται από την Αθηνά Πασσίου.

- ΚΕΑΝ - Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων. Ιδρύθηκε το 2004 και εκπροσωπείται από τον Σταύρο Μηλιώνη.

- Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού - ΚΜΟΠ. Ιδρύθηκε το 1977 και εκπροσωπείται από την Αντωνία Τόρρενς.

- ΚΛΙΜΑΚΑ - Φορέας Ανάπτυξης Ανθρώπινου και Κοινωνικού Κεφαλαίου. Ιδρύθηκε το 2000 και εκπροσωπείται από τον Κυριάκο Κατσαδώρο.

- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ - EQUAL SOCIETY. Ιδρύθηκε το 2010 και εκπροσωπείται από τον Σπυρίδωνα Φρεμεντίτη.

- Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων ΕΔΡΑ. Ιδρύθηκε το 2001 και εκπροσωπείται από τη Μαρία Κερασόγλου.

- ΜΚΟ ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ. Ιδρύθηκε το 2001 και εκπροσωπείται από τον Βασίλη Τακτικό.

- ΜΚΟ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟΣ. Ιδρύθηκε το 2008 και εκπροσωπείται από τον Χρήστο Δάμπαση.

- ΜΚΟ PRAKSIS - Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας. Ιδρύθηκε το 2004 και εκπροσωπείται από τον Αντύπα Τζανέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...