Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Η τρικομματική χούντα αποφασίζει και διατάζει. Οχι… εκλογές


Προετοιμάζουν το έδαφος .Εάν δείτε εκλογές, να μας χαιρετήσετε. Απλά δεν ξέρουν πώς να το σερβίρουν. Χούντα του κερατά εγκαθιδρύουν στην χώρα, αφού έτσι και αλλιώς κυβερνούν και τρώνε ομαδικά. Γιατί να μπουν στο κόπο για εκλογές;

Ο κ. Παπανδρέου, αναφέρθηκε και στο θέμα της ημερομηνίας των εκλογών, μιλώντας για μία κατ΄ αρχήν και όχι οριστική, συμφωνία για διεξαγωγή τους στις 19 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα ανέφερε: "Έχει προσδιοριστεί μια καταρχήν ημερομηνία, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει μια κατανόηση όλων ότι δεν πρέπει να μπούμε στη δίνη του προεκλογικού αγώνα έως ότου έχουμε ολοκληρώσει με ασφάλεια αυτά τα οποία έχουμε κερδίσει. Κι έχουμε κερδίσει σημαντικά".

Nα μην γίνουν εκλογές τον Φεβρουάριο, αλλά να αφήσουν την κυβέρνηση "να ολοκληρώσει το έργο της" ζήτησε κυρίως από τη Ν.Δ., αλλά και από τις δυνάμεις που ΠΑΣΟΚ που εναντιώνονται σε μία τέτοια προοπτική, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Ευθυμίου.

«Πρέπει κατηγορηματικά και με σαφήνεια οι πολιτικές δυνάμεις κυρίως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να θεωρήσουν ότι είναι σε κυβέρνηση πολιτικής συνευθύνης και να της δώσουν δύναμη για να ολοκληρώσει το έργο της και να διασφαλιστούν τα 130 δισ. ευρώ της συμφωνίας που θα δώσουν αναπτυξιακή τροχιά στη χώρα, ώστε να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού
«Εκλογές πρέπει να γίνουν μόνον όταν ολοκληρωθεί και κατοχυρωθεί το έργο αυτό».

"Ο χρόνος των εκλογών έχει ελάχιστη σημασία μπροστά στην αντιμετώπιση δύο τεράστιων προβλημάτων: την απειλή της έσωθεν αναταραχής και ανομίας και την έξωθεν απειλή της αποβολής από την ευρωζώνη", δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, στο πλαίσιο της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...