Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Τον παπάρα το μονοτονικό τον ενοχλούσε


Τον παπάρα το πρώτο- πρώτο που τον ενδιέφερε ήταν να αλλάξει τις ταμπέλες και να τις βάλει, με… δασείες οξείες και… περισπωμένες, με το παλιό δηλαδή αρχαιοπρεπές πολυτονικό σύστημα ξεχνώντας ότι το μονοτονικό είναι το επίσημο. Κοίτα να δεις που σε λίγο θα ανοίξει ξανά και το γλωσσικό ζήτημα...εις την Δραπετσώνα .Εμείς θα του προτείναμε να τις βάλει σε ….εβραϊκά για να ικανοποιήσει τις …μεγάλες αγάπες του.

Μαύρα χάλια κι αδιόρθωτα, αρχηγέ του Λ.Σ-Προκειμένου να μετακομίσουν όπως-όπως τους πολιτικούς υπαλλήλους, έφθασαν στο σημείο ένστολοι , να απειλούν να συλλάβουν ένστολους συναδέλφους τους .Έτσι... ανεβαίνει η ακροδεξιά, κύριε πρώην πρόεδρε της ΕΦΕΕ, ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ.

Σήμερα στο υπουργείο, που πήγαν οι δικοί σου ένστολοι να εκδιώξουν τους πολιτικούς υπαλλήλους , κατέβηκε ο Άδωνις , για να τους σώσει κι εμφανίζεται ο κύριος του ΛΑ.ΟΣ ως "δημοκρατικός"...
Αυτά είναι χάλια μαύρα κι άραχνα !
Και οι ένστολοι, έμαθα, πως πήγαν να συλλάβουν τους ένστολους της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών, για να τους αναγκάσουν να μετακομίσουν άμεσα.
Αίσχος !
Ο Παπουτσής θέλει εδώ και τώρα να στριμωχτούν όλοι οι υπάλληλοι στο ισόγειο και να αδειάσουν τους ορόφους , για να εγκατασταθεί το Αρχηγείο με τιμή και δόξα.

Ο Χρυσοχοϊδης δεν έχει αντίρρηση, αλλά θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί το θέμα αναλυτικά. Ο Παπουτσής θέλει στρατιωτικό κτίριο πάλι με δόξα και τιμή.

Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΑΓΚΟΜΑΧΑ, ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ ΚΑΙ ΛΑ.ΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ !

Αυτή την ώρα ένστολοι ....συλλαμβάνουν πολιτικούς υπαλλήλους στον τρίτο όροφο, για να τους τρομοκρατήσουν και να τους βγάλουν από τα γραφεία τους.
Αναμένεται σύρραξη.

Και βέβαια, παραμονή του Πολυτεχνείου, δημοκράτη υπουργέ Προστασίας του Πολίτη δώσε εσύ εντολή να συλλάβουν πολιτικούς υπαλλήλους στο κτίριο της ακτής Βασιλειάδη...
Ντροπή ...

Και πριν δυο ώρες έγιναν πάλι επεισόδια, στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη στον τρίτο όροφο , κατέβηκαν οι δύο γεν. γραμματείς Λίτινας και Αθανασόπουλος κι έληξε το πανηγύρι το φαιδρό , με έγγραφη ανακοίνωση του Μπουμπούκου ό,τι αναστέλλεται η μετακόμιση προς το παρόν !


Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...