Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Έρχεται η ώρα να ξαναγαμηθούν


Εμείς θα προσθέσουμε σε αυτά που λέει ο χερ Ράϊχενμπαχ, πως ίσως φταίει ότι ξέχασαν το γαμίσι που έφαγαν στην …Κρήτη, παρα το ότι και τότε υπήρχαν γερμανοτσολιάδες, και τους χρειάζεται ένα νέο, και σίγουρα αργά η γρήγορα θα το… απολαυσουν.

Ο Χορστ Ράϊχενμπαχ αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ότι «το σχετικό σχέδιο δράσης υπάρχει και έχει συμφωνηθεί από τον Μάιο του 2011 με τις ελληνικές αρχές»! Και όχι μετά την αποδοχή του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούλιο, όπως μας έλεγαν οι της προδοτικής κυβέρνησης Παπανδρέου προσπαθώντας να μας πείσουν ότι "έτσι έπρεπε για να πάρουμε την 5η δόση"

Δηλαδή η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από ομάδες υποεπιτρόπων με εκτελεστικές εξουσίες υπό τον επίτροπο της Γερμανικής κυβέρνησης τον Χορστ Ράϊχενμπαχ. Οι υποεπίτροποι θα αναλάβουν τον έλεγχο σε κάθε υπουργείο και θα διορίσουν και ομάδες ξένων συμβούλων οι οποίοι θα συντονίζουν το έργο τους, το οποίο θα επικεντρωθεί κυρίως στην συγκέντρωση φόρων και στην περικοπή δαπανών.

Μάλιστα τονίζει ότι "Εδώ θα έρθουν τα καλύτερα εργαλεία «όπως και στην κατοχή με τα ες-ες » για να μαζέψουμε τους φόρους και θα εφαρμόσουμε τις καλύτερες μεθόδους για να συγκεντρώσουμε χρήματα".

Ο ίδιος ο Ράϊχενμπαχ, αποκαλύπτει στη συνέντευξή του πως από τον Μάιο του 2011 είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου να εκχωρήσει εκτελεστικές εξουσίες στον επίτροπο Χορστ Ράϊχενμπαχ, , όπως είχε αποκαλύψει και ο Ντομινίκ Στρος Καν ότι από την άνοιξη του 2009 είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Παπανδρέου να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ μόλις κέρδιζε στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...