Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Υπάρχουν αρπαχταδώροι δημοσιογράφοι; Όχι ρε παιδιά. Όλοι είναι …στρατιώτες της αλήθειας.


Σημαντικά στοιχεία τα οποία και ουσιαστικά «κλειδώνουν» κατηγορίες εναντίον των πέντε δημοσιογράφων (οι 3 εκ των οποίων εξαιρετικά γνωστοί) έχουν στα χέρια τους οι αρχές, αναφορικά με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι…έχουν βρεθεί στις κινήσεις των λογαριασμών του πρώην υπουργού στοιχεία για μεταφορές σημαντικών χρηματικών ποσών σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι και εκτιμάτε ότι παρείχαν, επί χρόνια, δημοσιογραφική κάλυψη στον κ. Τσοχατζόπουλου.

Ειδικά στη μια περίπτωση τα ποσά είναι εξαιρετικά μεγάλα.
Οι δημοσιογράφοι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν να καταθέσουν και να δικαιολογήσουν τα συγκεκριμένα ποσά, ενώ δεν αποκλείεται μετά τις απολογίες να ασκηθούν κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αλλά πιθανόν και άλλων.
Πάντως, είναι αλήθεια ότι στη μια περίπτωση του δημοσιογράφου, βρήκαμε μετά από μια μικρή έρευνα, πλήθος δημοσιευμάτων, στα οποία υπήρχαν θετικά σχόλια, για να μην πούμε ύμνοι, υπέρ του πρώην υπουργού, φυσικά, όπως αναφέραμε και παραπάνω, με το αζημίωτο.


Πηγή: sofokleous 10

Στο ημερολόγιο και στις σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου, που κατασχέθηκαν από το γραφείο του επί της οδού Κόμνα Τράκα στα Πατήσια  κάθε σελίδα του εμπίπτει ….στον μισό ποινικό κώδικα.

«Καίει» το ημερολόγιο του Άκη ...

ΒΟΜΒΑ Al Jazeera: Τα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται πλήρως και εξυπηρετούν τα συμφέροντα των χρηματοπιστωτικών οίκων!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...