Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μωρή σαβούρα δεν είναι Ινσταμπούλ, αλλά Κωνσταντινούπολη.


Άθλια η συνέντευξη που παραχώρησε η νέα Υπουργός Τουρισμού αγαπημένη του MEGA και του Βαρδινογιάννη, στην τουρκική εφημερίδα Hyrriet..
Είπε μεταξύ άλλων ….Στα πλαίσια της "ελληνοτουρκικής φιλίας" για την ευτυχία να συνεργάζονται δύο εταιρείες, μια τουρκική και μια ελληνική, και να εκμεταλλεύονται την μαρίνα της Λέσβου.
Για την προσπάθεια που θα καταβάλλει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απόδοσης της visa στους τούρκους που θα έρχονται στην Ελλάδα.

Αλλά και για την "κληρονομιά" που άφησαν οι Βενιζέλος και Κεμάλ Ατατούρκ όσο αναφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, και πως αυτή θα πρέπει να προστατευτεί και να συνεχιστεί στο ίδιο μήκος κύματος.

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε και για.... τις μογγολοτουρκικές σειρές που προβάλλονται ολημερίς από τα κανάλια στην Ελλάδα και πόσο έχουν βοηθήσει να αναπτυχθεί αίσθημα φιλίας και συμπάθειας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, αλλά και να κατανοήσουν τις ομοιότητες που έχουν στον τρόπο ζωής οι δύο λαοί...

Δείγμα του πόσο "πατριώτισσα" και πόσο σκέφτεται το Έθνος μας και την "κληρονομιά" του είναι και οι συνεχιζόμενες αναφορές της κυρίας Υπουργού στην Κωνσταντινούπολη, που ονομάζει "Istabul" 2 φόρες στη συνέντευξη...
Για αυτούς που θέλουν να διαβάσουν τη συνέντευξη (ΕΔΩ)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

βρε μαγκες το κοριτσι δεν κανει για υπουργος.Αλλου τραβαει ,αλλου παιζει μπαλα δυνατα το λεει και ο μητσος ο οικοδομος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...