Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Κάνουν ότι μπορούν για να …ανεβάσουν την Χρυσή Αυγή.


Ντου», σπασμένα αυτοκίνητα, δακρυγόνα και ΜΑΤ στο ουζερί που ήταν και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης.
Άγρια ήταν η χθεσινή νύχτα σε περιοχή του Αγρινίου όταν σε συγκέντρωση που μιλούσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.
Άγνωστοι επιτέθηκαν φορώντας κράνη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και έκαναν το χώρο της συγκέντρωσης γυαλιά καρφιά στην κυριολεξία όπου βρισκόταν παρέα περίπου 20-25 ατόμων περιλαμβανομένου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα  Μπαρμπαρούση.
Το ουζερί και η ευρύτερη περιοχή δέχτηκε επίθεση από πολυάριθμη ομάδα κρανοφόρων(σχεδόν 100 άτομα) που με καδρόνια πέτρες και άλλα αντικείμενα και έφτασαν μέχρι την πρόσοψη του ουζερί.
Αρχικά υπήρξαν συμπλοκές, ο βουλευτής της Χ.Α. απομακρύνθηκε από ανθρώπους που τον συνόδευαν και στη συνέχεια οι κρανοφόροι άρχισαν να σπάνε αυτοκίνητα και γενικά ότι έβρισκαν μπροστά τους. Τα επεισόδια έληξαν τελικά με την επέμβαση διμοιρίας της αστυνομίας με κράνη και  δύο δακρυγόνα τα οποία δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα στους γύρω δρόμους. Αρκετοί ένοικοι από τις γύρω πολυκατοικίες βγήκαν με τα παιδιά τους στο δρόμο καθώς αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα. Η γειτονιά πάντως ήταν ανάστατη ενώ οι πιο πολλοί αναρωτιόταν για το λόγο των συμπλοκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...