Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ξεσάλωσαν τα παπαγαλάκια του ΣΑΜΑΡΑ ,επειδή θίχτηκε… Γερμανίδα.


Γράφουν τα ….δεξιά αρχίδια. Δεν παλεύεται η μαλακ@@ στο διαδίκτυο: Ρε ηλίθιοι πατριώτες του κώλου η Keller δεν έχει γράψει τίποτα στο twitter!!

Από το πρωί μας έχουν γκαστρώσει ότι η γερμανίδα σημαιοφόρος Natasa Keller έγραψε στο twitter της κάτι που ονειρεύτηκαν χθες βράδυ οι ηλίθιοι πατριώτες του κώλου που είναι τόσο μίζεροι που νομίζουν ότι όλη η υφήλιος ασχολείται μαζί τους και τους βρίζει... η πλάκα είναι ότι η Keller...έχει να γράψει στο Twitter μέρες!!!
Παπαγαλίζουν μάλιστα με άρθρο του κόλου από το πρώτο θέμα: όπου γράφουν οι καραγκιόζηδες ότι Η ίδια η αθλήτρια του χόκεϊ, , δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Twitter.
Για να ξεστραβωθούν στο …τελευταίο θέμα, ας δουν εδώ εάν έχει η όχι .
Καθώς και τα σχόλια στο facebook που διατηρεί.

Τελευταία ενημέρωση από τους γελοίους γερμαναραδες που θέλουν να καλύψουν την λεσβία λέγοντας ότι …χακαραν τον λογαριασμό της. http://www.ethnos.gr/

Αγανάκτηση εξέφρασε η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΓΟΕ) διότι “άγνωστοι” φέρεται να ανάρτησαν μέσα από τον λογαριασμό της σημαιοφόρου της γερμανικής ομάδας, Νατάσα Κέλερ, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τους Έλληνες.
Ο λογαριασμός που διατηρούσε η σημαιοφόρος, παίκτρια του χόκεϊ, Νατάσα Κέλερ, στον ιστότοπο αυτό έκλεισε, ενώ δεν επιτρέπεται πλέον να δημοσιεύονται σχόλια στον λογαριασμό της σε έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, μετά την πειρατεία στο Twitter, σύμφωνα με την ΓΟΕ.

Μετά από αυτό ας κοιταχτούν …στον καθρέπτη να δουν τους… μαλάκες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To δεξί @@ρι είναι γνωστό παπαγαλάκι.

Ανώνυμος είπε...

Το ψάχνω αλλά δεν βγάζω τίποτα. Ούτε το φόρουμ ούτε το ΦΒ. Καμια ιδέα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...