Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Στραβομάρα μάλλον έχουν οι γιαπωνέζοι, η μεγάλο... χαρτζιλίκι έπεσε.



Μάλλον δεν έχουν γνωρίσει την Καϊλή η την Ράπτη. Από μουνάρες δεν έχει έλλειψη η Βουλή .Όχι όμως και το φρόκαλο η ωραιότερη. Για να μην πούμε για την  …τεράστια Μάρα Καρφανια υπουργό ισότητας του μπερλουσκόνι που έσπασε ..ρεκόρ. Έλεος ρε παιδιά. Καλό το γλείψιμο αλλά χαλά την… γλώσσα.   
Τι κάνει ο άνθρωπος για να γλύψει κανένα διαφημιστικό ξεροκόμματο. Διαβάζουμε στο news247 ότι  ως την πιο όμορφη πολιτικό της Ευρώπης χαρακτηρίζουν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη
Μια συνέντευξη της Όλγας Κεφαλογιάννη στο ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο Τv Tokyo στάθηκε αφορμή για να τη γνωρίσει, εκτιμήσει και αποθεώσει το κοινό της χώρας των χρυσανθέμων.
Ο χαρακτηρισμός "η πιο όμορφη Ευρωπαία πολιτικός" συνοδεύει πλέον το όνομα της Ελληνίδας υπουργού Τουρισμού κάθε φορά που αναφέρεται στα Ιαπωνικά μίντια.
Η συνέντευξη δόθηκε δύο ημέρες μετά τις τελευταίες κοινοβουλευτικές εκλογές της Ελλάδας, με τους Ιάπωνες δημοσιογράφους να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την γοητευτική Κρητικοπούλα που κρατά το τιμόνι του ελληνικού τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...